Actualitate

MAGISTRAL! Robbie Williams, recital de zile mari la UNTOLD pe un stadion arhiplin VIDEO

Ajuns la 45 de ani, Robbie Williams este precum vinul: cu cât mai în vârstă, cu atât mai bun! A demonstrat-o și la UNTOLD 2019, susținând unul dintre cele mai bune concerte din istoria Clujului.

MAGISTRAL! Robbie Williams, recital de zile mari la UNTOLD pe un stadion arhiplin VIDEO MAGISTRAL! Robbie Williams, recital de zile mari la UNTOLD pe un stadion arhiplin VIDEO

Așteptat cu sufletul la gură de zeci de mii de fani, spectacolul artistului britanic a închis porțile stadionului din Parcul Central, Arena fiind neîncăpătoare cu zeci de minute înainte ca show-ul lui Robbie să înceapă. Spectatorii și-au făcut încălzirea cu rapperul britanic Tinie Tempah, păstrând suficientă energie pentru concertul de o oră și jumătate al fostului solist de la Take That.

În momentul în care s-au stins luminile pentru intrarea în scenă a lui Robbie Williams, publicul l-a primit cu urale asurzitoare pe britanic, poate cel mai așteptat artist de la ediția aniversară UNTOLD. Rând pe rând, hituri precum „Let me entertain you”, „She’s the one”, „Feel” sau „Angels” au încântat publicul înfierbântat, fără doar și poate cel mai numeros din istoria Cluj Arena.


Britanicul nu s-a sfiit să-și pună în valoare corzile vocale, „jucându-se” adesea cu spectatorii, pe care i-a lăudat că sunt mai gălăgioși decât cei din Anglia natală. A fost loc și de surprize din belșug: tricouri aruncate în public chiar de Williams, o melodie dedicată Monicăi, o fană norocoasă care a putut urca pe scenă cu superstarul britanic, dar și un duet emoționant al lui Robbie cu tatăl său, Peter Williams.

Similară întregului concert, ieșirea din scenă a fost de asemenea grandioasă, artistul interpretând faimoasa piesă a lui Frank Sinatra, „My Way”, nu înainte să îngenuncheze în fața fanilor adunați la Cluj-Napoca din toate colțurile lumii. Răsplata a fost pe măsură, britanicul fiind ovaționat la scenă deschisă de zeci de mii de oameni de toate vârstele.

Ultimele Stiri
abonare newsletter