monitorulcj.ro Menu
Actualitate

CORONAVIRUS 1:0 UNTOLD! Cel mai mare festival din Cluj anunță ce se întâmplă în 2020

Posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 le pot transforma gratuit în bilete și abonamente pentru oricare din următoarele trei ediții.

CORONAVIRUS 1:0 UNTOLD! Cel mai mare festival din Cluj anunță ce se întâmplă cu ediția 2020!

În acest moment, festivalurile Untold și Neversea nu sunt anulate și reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred încă foarte mulți oameni. Totodată, o altă certitudine o reprezintă faptul că vremurile pe care le trăim sunt cu totul excepționale. Și, din păcate, nimeni nu are răspunsul la întrebarea „când se va termina?”, se întreabă organizatorii Untold.

„Vă asigurăm că orice decizii vom fi nevoiți să luăm în perioada următoare, suntem cu totul conștienți de momentele dificile prin care trece întreaga planetă și vom respecta cu totul deciziile și recomandările autorităților, cu privire la felul în care va trebui să tratăm situația celor două festivaluri, în acest an”, promit reprezentanții festivalului clujean.


Nu ajungi la Untold în 2020? Poți veni în următorii trei ani!

„Avem o responsabilitate față de zecile de mii de oameni care au avut încredere în noi și în acest an și au achiziționat deja abonamente la festival. Pentru ei avem datoria de a face tot ce depinde de noi, atât timp cât va exista cea mai mică speranță de a ne întâlni în condiții sigure și în acest an. Dar, tot față de acești oameni frumoși, care cred în noi și care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că, indiferent de ce se va întâmpla cu edițiile Untold și Neversea în 2020, investiția pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenți la cele două festivaluri nu se pierde!”, este mesajul organizatorilor Untold și Neversea.

Astfel, toți fanii care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete ANYTIME, valabile timp de 3 ediții. Toți cei care au achizitionat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în ANYTIME, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc (inclusiv în acest an).


Doar abonamente ANYTIME pentru Untold și Neversea

Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile, începând de luni, 27 aprilie 2020. Există două modalități de modificare: automată, din platforma de check-in sau manuală, din site-urile www.untold.com și www.neversea.com. Tot începând de luni, sunt disponibile la vânzare numai abonamente ANYTIME – General Access și VIP.

Prețurile sunt următoarele: UNTOLD ANYTIME PASS General Access – 174 euro + taxe, UNTOLD ANYTIME PASS VIP – 399 euro + taxe, NEVERSEA ANYTIME PASS General Access – 136 euro + taxe și NEVERSEA ANYTIME PASS VIP – 210 euro + taxe.


CITEȘTE ȘI:

Ne distrăm la UNTOLD și Electric Castle în 2020? „În cadrul legal actual, NU pot fi organizate!”

 


Câți bani ar pierde Clujul, dacă UNTOLD, Electric Castle și TIFF vor fi anulate