Social

Mai mulți liceeni au provocat haos la un spectacol de teatru: „Au mâncat șaorme, au băut, au stat pe telefoane, au comentat cu voce tare”

O bucureșteancă a povestit pe rețelele de socializare o scenă la care a luat parte în locurile pentru spectatori ale Teatrului Național București. Postarea a devenit virală.

Mai mulți liceeni au provocat haos la un spectatol de teatru. FOTO: TNB Mai mulți liceeni au provocat haos la un spectatol de teatru. FOTO: TNB

 

 


„Nu vă mai trimiteți copiii la teatru dacă ați uitat să ii educați în primii șapte ani. E mult prea târziu”. Acesta este îndemnul adresat de o bucureșteancă părinților, după ce a fost martorul unei debandade generalizate, petrecută chiar în sala de spectacole a Teatrului Național București.

 


Într-o postare devenită virală pe rețelele de socializare, femeia povestește cum un grup de liceeni prezenți la spectacolul Titanic Vals, jucat duminică pe scena teatrului, au creat haos în public. Elevii, însoțiți de profesoare, au avut un comportament neadecvat, a relatat aceasta: au mâncat și băut pe săturate, au vorbit la telefon, au comentat cu voce tare și au lăsat în urma loc mizerie.

„Părinții care și-au trimis copiii astăzi la TNB, la Titanic Vals, să nu mai dea banii pe bilete la teatru, că ii dau degeaba.


Actorii au fost fantastici, plini de răbdare și le mulțumesc pentru înțelegere.

CITEȘTE ȘI

Părinții își încurajează copiii să fugă de muncă. Dragoș Damian: „Milennialii și zoomerii urăsc munca fizică. Rezultatul a 30 de ani de dezindustrializare”

Copiii din sală au vorbit continuu, au plecat și s-au întors in timpul piesei de nenumărate ori, au aruncat sticlele de plastic pe jos, (stați liniștiți, că le-am strâns eu și le-am dus la gunoi), au plescăit, au mâncat (șaorme și chipsuri), au băut, au stat pe telefoane, au comentat cu voce tare… copii de liceu, fete cu unghii și gene de plastic, fardate violent. Sala a fost plină de liceeni agramați însoțiți de profesoare care au încercat tot ce au știut să vă stăpânească odraslele.


Telefoanele au sunat, au bipăit, au cântat… oribil.

Nu vă mai trimiteți copiii la teatru dacă ați uitat să ii educați in primii șapte ani. E mult prea târziu”, a scris pe pagina sa de Facebook Anca Letia-Ioan Găleșanu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Despăgubiri de 30 de mii de lei pentru o profesoară din Cluj insultată de elevi în mediul online

abonare newsletter