Social

Asociația Blondie, două zboruri într-o zi! Patru copii grav bolnavi au ajuns cu bine la tratament în străinătate: „Cerul nu e limita!”

Asociația Blondie a reușit să efectueze două zboruri într-o singură zi, prin care au dus la tratamente salvatoare mai mulți copii în Finlanda și Italia.

Mai mulți copii au ajuns la tratamente în Finlanda și Italia datorită Asociației Blondie / Foto: Facebook - Asociația Blondie Mai mulți copii au ajuns la tratamente în Finlanda și Italia datorită Asociației Blondie / Foto: Facebook - Asociația Blondie

 

 


Cele două zboruri au însemnat eforturi supraomenești din partea Asociației Blondie, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Zborurile au avut loc cu succes, iar copiii bolnavi au ajuns la clinicile care îi vor face mai bine:

„Două zboruri într-o singură zi! Cu căutat avion, echipaj, stabilit orar cu medicii, plătit 60.000 de euro, zburat - totul pentru că ieri la 11.00 Gabriela să plece în zbor spre Helsinki și la ora 15.00, Carla, Maria și Sofia să zboare la Milano. Simțiți și voi ce simțim noi? Că e singura, singura normalitate. Că nu putea fi altfel. Că nu puteam spune în niciun moment că e prea mult, prea greu, prea scump. Așa-i? Suntem obosiți, tare obosiți. Mai putem? O, daaaaaa! Deja pregătim zborul următor. Cu aceeași stare de atâta bine și atâta privilegiu!  Va lăsăm și multe poze să vedeți ce ați făcut! Încă o dată: am făcut două zboruri într-o singură zi! Cerul nu e limita! ”


CITEȘTE ȘI:
400 de copii trăiesc azi datorită Asociației Blondie! A organizat 144 de zboruri ca ei să fie operați în străinătate: „Am înconjurat de 10 ori Pământul”

 

Deși Asociația Blondie avea doar 72 de ore la dispoziție să strângă banii pentru zboruri, țelul a fost împlinit. Aceștia au adunat 60.000 de euro rapid, ca o fetiță să ajungă în Finlanda la un transplant de rinichi, iar niște copilași să își „bandajeze” inimile în Italia:


„E atâta iubire și bine în începuturile astea în care știm că avem spital, avion, știm copiii și de ce suferă și deja întrezărim momentul în care zburăm și e bine! Două zboruri avem acum, nu unu singur. Gabriela are 4 lunițe mici și trebuie să ajungă la Helsinki unde o așteaptă un transplant de rinichi. Mamă, cât de greu a fost drumul până la - DA-ul spitalului din Finlanda! Dar a venit! A venit și Gabriela mică e la un zbor distanță de o viață nouă.  Al doilea zbor e la Milano cu trupa mare - copii care s-au născut cu inimioare bolnave tare (...) Două zboruri la mii de kilometri. 60 de mii de euro de plătit ca viața să meargă mai departe. 72 de ore să mai reușim o dată! Sună atât de înfricoșător, dar, Doamne, câtă bucurie ne dau! E singura normalitate - să ajungă acolo, pentru că acolo viața lor poate fi salvată!”, transmite Asociația Blondie în urmă cu câteva zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copiii bolnavi ai României și îngerii lor păzitori - REPORTAJ VIDEO

Viața a 5 copii bolnavi costă 15.000 euro. Asociația Blondie, apel la donații: „Un băiețel are doar 8 luni și o formă agresivă de cancer”

Ultimele Stiri
abonare newsletter