Administrație

Singura ofertă pentru tronsonul 2 al Centurii Metropolitane, respinsă ca inadmisibilă? De ce?

Asocierea condusă de Con-A Operations are la dispoziție 10 zile sa conteste decizia autorităților clujene.

Singura ofertă pentru tronsonul 2 al Centurii Metropolitane, respinsă ca inadmisibilă?/Foto: Emil Boc - Facebook Singura ofertă pentru tronsonul 2 al Centurii Metropolitane, respinsă ca inadmisibilă?/Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


În urma analizei din cadrul Comisiei de licitație și a Avizului conform condiționat al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice, comisia de licitație, în baza prevederilor art. 212 alin. 1 litera a din Legea 98/2016, a anulat procedura de achiziție întrucât nu a fost depusă o ofertă admisibilă.

 


Azi a fost comunicat rezultatul procedurii către liderul Consorțiului participant la licitație, CON-A Operations.

Potrivit procedurii legale, Asocierea CON-A Operations, Dimex 2000, Concelex, Hydrostroy și Automagistral Pivden poate depune contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor în termen de 10 zile calendaristice de la comunicarea rezultatului procedurii (până în 9 mai 2024). Dacă nu se depune contestație sau contestația este respinsă, se reia imediat procedura de licitație.


În cazul în care Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor dă câștig de cauză Asocierii CON-A Operations, Dimex 2000, Concelex, Hydrostroy și Automagistral Pivden, atunci se poate trece la încheierea contractului și la demararea lucrărilor.

La solicitarea monitorulcj.ro, reprezentanții municipalității clujene au precizat că „mai multe detalii putem oferi, potrivit legii, după expirarea perioadei de contestație de 10 zile.”


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi costuri pentru realizarea centurii metropolitane din Cluj. Investiția, realizată în două etape.

Ultimele Stiri
abonare newsletter