Social

Blondie, asociația care niciodată nu spune „nu” copiilor bolnavi! Adelina Toncean, la conferința „Inspire Movement”: „Din toate zborurile, al nostru zboară ca să mai trăiască un om”

Asociația Blondie este ONG-ul care niciodată nu spune „nu” familiilor care au copii bolnavi și au nevoie de ajutor. Adelina Toncean, fondatoarea asociației, a vorbit în cadrul conferinței „Inspire Movement” despre cum transportă cu avionul copii grav bolnavi din România la spitalele din străinătate.


Actualitate

Bine ați venit la bord! Secretele piloților și însoțitorilor de zbor pe care nimeni nu ți le-a spus! Interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu Liana Sărmășan, ambasadorul Wizz Air din Cluj

Tot timpul cu zâmbetul pe buze, îmbrăcați eleganți ca scoși din revistă, gata să-ți sară oricând în ajutor. Vorbim de însoțitorii de zbor care îți fac viața mai ușoară când călătorești la mii de metri altitudine. Cum arată o zi din viața unui însoțitor de zbor și ce eforturi fac piloții și stewardesele pentru a preveni orice incident la bordul unei aeronave?

abonare newsletter
banners