Sănătate

Dragoș Damian: „80% dintre angajații Terapia Cluj vor să se vaccineze, însă lipsesc dozele”

Peste 700 de angajați de la Terapia Cluj trebuie să mai aștepte până la administrarea primei doze de vaccin, deoarece strategia de vaccinare s-a modificat.

 

 


Aproximativ 80% dintre angajații Terapia Cluj sunt trecuți pe listele pentru vaccinare. Peste 700 de angajați așteaptă să fie vaccinați, mai ales că strategia de vaccinare a fost modificată în ultimele săptămâni, iar lucrătorii din domeniile esențiale au fost reporgramați.


Criza sanitară generate de pandemie a dus și la o criză economică în 2020. Începerea camapaniei de vaccinare a reprezentat speranța antreprenorilor și a directorilor de companii pentru a se relansa în lumea afacerilor.


Dragoș Damian, CEO al Terapia Cluj susține că strategia de vaccinare trebuie continuată, mai ales că apar noi tulpini ale virusului.

„Pandemia trebuie să se oprească şi dacă se poate opri cu vaccinul, atunci va trebui să ne mobilizăm cu toţii. Indiferent care e strategia, trebuie continuată şi dusă până la bun sfârşit, presupunând că vin şi doze suficiente de vaccin. Probabil dacă veneau doze suficiente, nu se făcea această resetare a campaniei de vaccinare. Vaccinarea merge bine, Terapia are 80% rată de vaccinare, însă lipsind vaccinul, sper ca lumea să nu aibă o reacţie de resemnare“, a spus Dragoş Damian, pentru Ziarul Financiar.


Terapia Cluj are aproximativ 900 de angajați. Etapa a doua de vaccinare include și angajații din domeniile cheie, printre care și cei care lucrează în industira producătoare de medicamente. De asemenea, directorul CEO Terapia a spus la mijlocul lunii ianuarie, că 80% dintre angajați sunt trecuți pe listele de vaccinare.

„Avem liste de înscriere la vaccinare de aproape 80%, din circa 900 angajaţi, încă mai vin solicitări de la cei care nu au posibilităţi online, suntem în etapa a doua. Sperăm să ne vaccinăm cât de repede“, a spus Dragoş Damian, CEO al Terapia, pentru businessmagazin.ro.


CITEȘTE ȘI:

OPINIE Dragoș Damian, Terapia Cluj. HORECA, Personalitatea anului 2020 în economie

abonare newsletter