Politică

Donald Trump de Cluj? Un antreprenor vrea să îl bată pe Emil Boc pentru fotoliul de primar

Odată ce ne apropiem de alegerile locale din 27 septembrie, tot mai mulți candidați își manifestă dorința de a deveni noul primar al municipiului Cluj-Napoca.

Donald Trump de Cluj? Un antreprenor clujean vrea să îl bată pe Emil Boc pentru fotoliul de primar Donald Trump de Cluj? Un antreprenor clujean vrea să îl bată pe Emil Boc pentru fotoliul de primar

Partidul Republican detonează bomba la Cluj-Napoca: Radu Lupaș, antreprenor internațional, intră în cursa pentru Primărie”, se arată într-o postare pe Facebook a formațiunii politice.

Cine este antreprenorul Radu Lupaș, candidatul Partidului Republican?

Promotor la nivel internațional al celor mai cunoscute branduri românești din domeniul HoReCa, Radu Lupaș are 34 de ani și este implicat în business-uri pe trei continente, pe care vrea să le lase deoparte pentru funcția de primar. El susține că municipiul Cluj-Napoca „a încheiat un ciclu de dezvoltare” și că „vrea să-l ducă acum la următorul nivel”, la fel cum s-a implicat in transformarea brandurilor locale în afaceri de succes internațional.


Decizia de implicare în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca se dorește a fi un semnal extrem de puternic pentru valul de antreprenori care, în actualul context economic cauzat de pandemia de COVID-19, refuză să mai aștepte soluții din exterior, oferite de politicienii și partidele vechi, susține candidatul republican. Rămâne de văzut dacă modelul adoptat în SUA de businessman-ul Donald Trump, care a câștigat alegerile prezidențiale din partea republicanilor, va fi repetat la un nivel mai mic, la Cluj-Napoca.

„Am călătorit mult, am învăţat multe, dar m-am întors de fiecare dată acasă în patria mea, în oraşul meu iubit Cluj Napoca, un oraş frumos, frumusețe pentru care mulţumesc administraţiilor anterioare. Cred că spiritul, energia şi experienţa mă recomandă să fac parte din clasa politică, cred că pot aduce multe idei bune, îmi doresc să implementăm proiecte de mare impact şi să fiu un administrator de nădejde pentru comunitate”, afirmă Radu Lupaș, candidat Partidul Republican la Primăria Cluj-Napoca.


Cine s-a înscris până în prezent în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca?

Emil BOC (PNL)
Emanuel UNGUREANU (Alianța USR-PLUS)
Botond CSOMA (UDMR)
Dan CODREAN (PRO România)
Avram FIȚIU (PMP)

 


CITEȘTE ȘI:

Candidat SURPRIZĂ la Primăria Cluj-Napoca? Cine poate să „elibereze Clujul de Boc și Tișe”?
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter