monitorulcj.ro Menu
Politică

Deputatul Csoma Botond, candidatul UDMR la Primăria Cluj-Napoca

Președintele UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond, a fost desemnat, vineri, candidat la Primăria Cluj-Napoca, acesta afirmând că speră ca formațiunea să obțină un număr mai mare de consilieri locali decât are în prezent.

Emil Boc (PNL) și Emanuel Ungureanu (USR) și-au mai anunțat intenția de a candida.

Csoma Botond a declarat vineri că a fost stabilită și ordinea pe lista de candidați a UDMR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca.


„Vineri a avut loc Adunarea Generală a UDMR Cluj-Napoca în cadrul căreia am fost desemnat candidat al Uniunii la Primăria Cluj-Napoca, pentru funcția de primar. Cu această ocazie a fost votată și ordinea pe lista de candidați pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, primul loc fiind ocupat de actualul viceprimar Olah Emese. Sper ca UDMR să facă o figură frumoasă la alegerile locale din acest an și să obținem un număr mai mare de consilieri locali la municipiu decât avem în prezent, și anume cinci”, a spus Csoma.

UDMR va stabili în 13 martie și lista de candidați pentru Consiliul Județean Cluj, urmând să aibă și un candidat pentru funcția de președinte al deliberativului județean.