Politică

Emanuel Ungureanu, noul primar în Cluj-Napoca? „Sunt un om care nu se pricepe la vorbe, ci la fapte”

Filialele clujene ale USR şi PLUS au anunţat, sâmbătă, semnarea protocolului de colaborare pentru alegerile locale din acest an şi au prezentat candidaţii comuni la Consiliul Judeţean şi la principalele primării din judeţ.

Emanuel Ungureanu, noul primar în Cluj-Napoca? „Sunt un om care nu se pricepe la vorbe, ci la fapte Emanuel Ungureanu, noul primar în Cluj-Napoca? „Sunt un om care nu se pricepe la vorbe, ci la fapte

La funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj candidează preşedintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean, iar la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca va candida deputatul USR Emanuel Ungureanu.

„Sunt un om simplu, un om care nu se pricepe la vorbe, dar este omul faptelor. Ani de zile s-a vorbit despre o clasă politică care s-a priceput foarte bine să mintă şi să fure. Clujul nu face excepţie. Oare câţi clujeni nu ştiau că lui Apostu i se spune fifty-fifty? Pentru cei care nu ştiu limba engleză, fifty-fifty înseamnă şpagă jumătate eu, jumătate ăla care are o autorizaţie de construire la un bloc între case”, a declarat parlamentarul clujean.


„Clujenii ştiu asta. Şi, totuşi, în mentalul colectiv a intrat ceva foarte puternic: să fure, dar să ne facă şi nouă. Noi toţi cei de aici, deşi suntem distanţaţi fizic, suntem şi la o distanţă foarte mare de ideea de politician care vine cu gaşca lui, să-i înlocuiască pe cei care fură din ban public, care este banul tuturor”, a mai spus, într-o conferinţă de presă, Emanuel Ungureanu.

Printre alţii, la eveniment au fost prezenţi senatorul USR Mihai Goţiu şi preşedintele PLUS Cluj, Sergiu Hossu, candidat la Consiliul Local Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI:

Candidat-surpriză la Beliș! Actorul Claudiu Bleonț vrea să devină primarul comunei
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter