Politică

Cum explică Daniel Buda ascensiunea AUR în rândul tinerilor: „Nu am reușit să pătrundem foarte mult pe zona de Tik-Tok”

Europarlamentarul Daniel Buda a explicat de ce tinerii preferă AUR pentru alegerile de anul acesta.

Cum explică Daniel Buda ascensiunea AUR în rândul tinerilor. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda Cum explică Daniel Buda ascensiunea AUR în rândul tinerilor. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda

 

 


Europarlamentarul Daniel Buda a vorbit, la un post de radio local, despre alegerile parlamentare și europarlamentare și preferințele tinerilor la vot. 

Întrebat cum comentează faptul că 30% dintre tineri preferă AUR pentru alegerile parlamentare, șeful PNL Cluj a precizat că partidele tradiționale nu au reușit să pătrundă foarte mult pe zona de Tik-Tok, o aplicație folosită de majoritatea tinerilor. 


Nu am reușit să pătrundem foarte mult pe zona asta de Tik-Tok, partidele tradiționale nu au folosit această platformă foarte utilizată de tineri. Trebuie să venim cu niște mecanisme care să fie foarte bine puse la punct pentru a câștiga încrederea tinerilor. 

Daniel Buda: „Avem de suferit că nu am folosit Tik-Tok”

Pe noi ne interesează ca tânărul care merge la vot să știe care este situația și beneficiile României că face parte din Uniunea Europeană. (…) Vreau să cred că țara noastră are tineri care sunt deștepți și știu ce înseamnă ca AUR să ajungă la guvernare. Înseamnă să sisteze accesul la fondurile europene”, a precizat europarlamentarul clujean. 


De asemenea, șeful PNL Cluj a mai afirmat că alianța PSD-PNL are de suferit din cauza că nu a folosit platforma Tik-Tok pentru a ajunge la tineri. 

Alianța PSD-PNL nu a folosit această platformă de Tik-Tok și avem de suferit pentru că a fost folosită de alte partide. Informația este mult mai ușoară și accesibilă pentru ei. Timpul nu este pierdut și sunt convins că alianța va găsi soluțiile necesare”, a conchis Daniel Buda.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Daniel Buda, despre alegerile locale: „Suntem pregătiți pentru această bătălie electorală”

abonare newsletter