Actualitate

Tot mai multe autobuze din Cluj-Napoca vor avea suport pentru biciclete

Creşte numărul autobuzelor din Cluj-Napoca care vor avea suport pentru biciclete.

9 autobuze din Cluj-Napoca, dotate cu suporți de biciclete/Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook 9 autobuze din Cluj-Napoca, dotate cu suporți de biciclete/Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Compania de Transport Public Cluj-Napoca a anunţat că, din 1 mai, alte 9 mijloace de transport în comun vor fi dotate cu suporţi de biciclete. 

 


„Suporții de bicicletă vor fi atașati pe mijloacele de transport public, care deservesc traseele liniilor 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21.

Această funcționalitate le permite clujenilor să folosească bicicleta alături de autobuze ca mijloc alternativ, sigur și confortabil, pentru drumurile în rampă (Calea Turzii, str. Bună Ziua, str. Frunzișului ), spre zonele de agrement (pădurea Făget, Baza sportivă „La terenuri”) și pentru o conectivitate mai facilă între cartierele municipiului: Mănăștur, Zorilor, Grigorescu, Mărăști și Gheorgheni.


Șoferii au fost instruiți și au obligația de a vă oferi asistență la amplasarea și asigurarea bicicletelor pe suporți”, se arată într-un anunţ al companiei. 

Vehiculele dotate cu suporți de biciclete vor fi desemnate cu un simbol în orarele liniilor valabile pe site-ul www.ctpcj.ro, în aplicația Tranzy și inclusiv pe panourile din stații.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum vor circula autobuzele în minivacanța de 1 mai și Paște? Linii suspendate sau cu program special.

abonare newsletter