Politică

Fostul judecător Cristi Danileț, despre Iohannis la conducerea NATO: „Ar fi o catastrofă”

Fostul judecător clujean Cristi Danileț este de părere că numirea lui Iohannis ca secretar general al NATO ar fi o catastrofă.

Fostul judecător clujean Cristi Danileț este de părere că numirea lui Iohannis ca secretar general al NATO ar fi o catastrofă.  Sursă foto: Facebook/ Cristi Danileț Fostul judecător clujean Cristi Danileț este de părere că numirea lui Iohannis ca secretar general al NATO ar fi o catastrofă. Sursă foto: Facebook/ Cristi Danileț

 

 


Fostul judecător clujean Cristi Danileț este de părere că numirea lui Klaus Iohannis ca secretar general al NATO ar fi o catastrofă, în condițiile în care el nu a știut să conducă România în cei 10 ani petrecuți la Cotroceni. 

Totodată, el a amintit de modul în care Iohannis a decis să lase justiția pe mâna politicienilor, iar armata pe mâna nimănui. 


„Iohannis a lăsat justiția pe mâna politicienilor, poliția pe mâna interlopilor, armata pe mâna nimănui, a distrus serviciile secrete, a îmbolnăvit Curtea Constituțională și a aruncat în aer mediul de afaceri. Ne-a păcălit acum doi ani că intrăm in Schengen

A păcălit europenii că MCV trebuie ridicat. Suntem înapoi in anii 90. Dar, cel mai mare rău pe care l-a făcut Iohannis este acesta: a distrus învățământul. Ca profesor, ne-a aburit 8 ani cu programul lui „România Educată” și a promulgat doua legi ale învățământului pline de imperfecțiuni, din care nu înțelegi nimic, care au dus la antagonizarea profesorilor și escaladarea conflictelor, inclusiv fizice, din școli”, a scris fostul judecător pe o rețea de socializare. 


Cristi Danileț: „El a fost ghinionul nostru: pas cu pas ne-a distrus. Statul a eșuat”

De asemenea, Cristi Danileț a mai afirmat că Iohannis va rămâne în istorie ca fiind „cel mai mare turist al țării”, președintele vizitând lumea pe banii românilor. 

„Va rămâne in istorie cu numele de „cel mai mare turist al țării”. A vizitat lumea pe banii nostri, dar nu vom ști niciodată câți, căci a trecut totul la secret. A avut program de la 8 la 16, cu doua zile de weekend pentru a merge la Sibiu. Program de bugetar pilos. Un președinte care și-a început mandatul citind de pe foi și care îl sfârșește citind de pe prompter. Fără inițiative, fără întâlniri informale, fără conferințe de presă. 


Un președinte trăind în înalturi, rece si distant, fără emoții, fără carismă. Un fel de AI biped, dar fără I. România a devenit o autocrație sub ultimul mandat al lui Iohannis. El a fost ghinionul nostru: pas cu pas ne-a distrus. Statul a eșuat. El nu a știut să conducă o țară, cum naiba sa conducă o alianță militară?! Numirea lui Iohannis la NATO ar fi o ca-tas-tro-fă!”, a conchis fostul judecător. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Analistul politic Cristian Pîrvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a făcut calcule. Sunt foarte bune şansele în competiţia pentru funcţia de secretar general NATO”

Klaus Iohannis: „Am decis să intru în competiție pentru funcția de secretar general al NATO”

Ultimele Stiri
abonare newsletter