Educație

Întâlnire de lucru pentru Olimpiada Internaţională de Matematică la sediul ISJ Cluj

Oficiali din Ministerul Educației au venit la Cluj-Napoca pentru a vedea stadiul pregătirilor pentru Olimpiada Internațională de Matematică.

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, Ionel Florian Lixandru, vicepreşedinte al Comisiei naţionale de organizare a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (IMO) 2018, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, Radu Gologan, preşedintele Comitetului Ştiinţific, Daniel Grigorescu, inspector general de matematică din cadrul MEN, au avut, joi, o întâlnire de lucru cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj şi echipa ISJ de organizare a IMO 2018, la sediul din Cluj-Napoca al instituţiei.

Tema discuţiei dintre oficialii MEN şi conducerea ISJ Cluj a constituit-o stadiul pregătirilor pentru Olimpiada Internaţională de Matematică, eveniment care va fi găzduit de Cluj-Napoca în perioada 3 – 14 iulie 2018.


„Suntem în grafic cu organizarea IMO 2018. Ne bucurăm că reprezentanţii MEN se interesează de pregătirile pemtru Olimpiada Internaţională de Matematică de la Cluj-Napoca în calitate de principali organizatori”, a declarat inspectorul şcolar general, Valentin Cuibus.

Peste trei săptămâni urmează să aibă loc o nouă şedinţă a Comitetului de organizare al IMO 2018.  

abonare newsletter