Sport

Universitatea Cluj și CFR Cluj au primit licența UEFA

Universitatea Cluj și CFR Cluj au primit licența UEFA pentru sezonul 2024-2025.

Universitatea Cluj și CFR Cluj  au primit licența UEFA. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj Universitatea Cluj și CFR Cluj au primit licența UEFA. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj

 

 


Universitatea Cluj și CFR Cluj  au primit licența UEFA pentru participarea în competițiile europene în sezonul 2024-2025. 

Pe lângă cele două rivale clujene, alte 7 echipe din Superliga au primit dreptul de a juca în cupele europene pentru sezonul următor, informează FRF.ro. 


„Următoarele cluburi au primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 – 2025, ca urmare a constatării îndeplinirii cerințelor minime stabilite în Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de sustenabilitate financiară, ediția 2023, sau în Regulamentul național de licențiere a cluburilor pentru participarea la UEFA Women’s Champions League, ediția 2023”, potrivit FRF. 

 


Licență UEFA

1Asociaţia Club Sportiv Sepsi O.S.K. din Sfântu Gheorghe
2Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi
3Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj
4F.C.V. Farul Constanţa SA
5FCU 1948 Craiova Fotbal Club S.A.
6Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA
7Fotbal Club Rapid 1923 SA
8SC Fotbal Club FCSB SA
9U Craiova 1948 Club Sportiv SA

De asemenea, și echipa de fotbal feminin, Olimpia Cluj, a primit licența pentru sezonul 2024-2025. Referitor la CS Corvinul 1921 Hunedoara, Administrația de licențiere nu poate oferi detalii la acest moment despre procesul de licențiere, deoarece procedurile extraordinare de licențiere sunt realizate de către UEFA. Conform Regulamentului de licențiere al UEFA, doar aceasta poate acorda o permisiune specială unui club pentru a intra în competițiile de club UEFA. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UEFA cere ligilor europene să prezinte până pe 25 mai planuri de reluare a sezonului

abonare newsletter