Economie

4 milioane pentru servicii de pază pe lotul Biharia-Borș II de pe A3. CNAIR a lansat licitația.

CNAIR caută firmă de pază și patrulare pe Autostrada Transilvania, lotul Biharia-Borș II. Contractul pentru lotul Nușfalău-Suplacu de Barcău a fost contestat la CNSC.

4 milioane pentru servicii de pază pe lotul Biharia-Borș II de pe A3. FOTO: CNAIR/ Facebook 4 milioane pentru servicii de pază pe lotul Biharia-Borș II de pe A3. FOTO: CNAIR/ Facebook

 

 


Compania de Drumuri a scos la licitație un acord-cadru cu o durată de 4 ani pentru servicii de pază și patrulare pe lotul Biharia -Borș 2 al Autostrăzii Transilvania, scrie Economedia. Contractul cu o valoare de 4 milioane lei prevede asigurarea serviciilor de pază și patrulare, 24 din 24, pe cei 5,5 kilometri de autostradă inaugurați în 2020. 

 


De joi, 28 martie, „ciotul” Biharia-Borș II este mult mai circulat odată cu deschiderea Drumului Expres Oradea-Borș II, legătura între centura Oradea și A3. Peste 2 ani ar urma să fie și conexiunea cu lotul de 29 km. Precon/Selina Biharia-Chiribiș, contract semnat luna aceasta.

Licitație contestată pe lotul Nușfalău-Suplacu de Barcău

Pentru un alt contract de servicii pază și patrulare pe Autostrada Transilvania și anume pe lotul Nușfalău-Suplacu de Barcău, inaugurat de Nurol în septembrie 2023, desemnarea câștigătorului a fost contestată la CNSC de City Lock. Deși anonimizată, contestația se bazează pe faptul că oferta câștigătoare ar avea un preț neobișnuit de mic. În documentele de la CNSC apare o cerere de intervenție a Akyle Security, cel mai probabil desemnat câștigător.


Pentru lotul Suplacu de Barcău-Chiribiș, contract semnat cu Erbașu, CNAIR a primit patru oferte :

1. Ofertant unic: AKYLE SECURITY,


2. Ofertant unic: AXIS SECURITY,

3. Ofertant unic: CITY LOCK SECURITY,


4. Asociere: TETRA SISTEMS GUARD (Leader), ARES GUARD SRL, potrivit datelor din SEAP pe care le-a consultat Economedia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autostrada Transilvania. A fost semnat contractul pentru realizarea viaductelor de la Nădășelu și Topa Mică. Un nou termen pentru finalizarea lucrărilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter