monitorulcj.ro Menu

Pui Mediteranean

Catalin Patru, actorul Teatrului National Radu Stanca spune ca printre mancarurile sale preferate se numara mancarurile mediteraneene.Ingrediente: 4 piepti de pui, o ceapa, un catel usturoi, un ardei rosu si unul galben, 600 g tomate din conserva, 200 g masline negre, frunze de busuioc Mod de preparare: Pieptul de pui se taie fasii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ardeii taiati felii. Se prajesc vreo 5-10 minute apoi se toarna rosiile din conserva scurse si taiate marunt, 2 linguri sos pesto si maslinele fara samburi. Se lasa sa se caleasca bine. Se servesc la cina impreuna cu sote de cartofi. Carnea de pui se poate inlocui cu file de porc si este la fel de gustoasa mancarea.

comments powered by Disqus