Artă & Cultură

12 motive pentru a citi și dărui Poveștile Minunate ale României. Vol. 1 și 2

Sunt două Cărți de Colecție superbe, tipărite în format de foto-album.

. .

Cărțile sunt scrise, editate, tehnoredactate și tipărite la cea mai înaltă calitate.

Acestea conțin fiecare câte 8 povești adevărate și fascinante din istoria tăinuită a României ultimilor 100 de ani.

Vei descoperi fapte incredibile și personalități uriașe, care au zidit prin viziunea și acțiunea lor aceste Povești Minunate ale României. Pe care nu le știi! Fiindcă nu ți le-au spus la școală și au fost ascunse de ochii, urechile și Inima ta. 

Toate te vor uimi, încânta și cutremura, deopotrivă.

Pentru a releva autenticitatea acestor Povești, ce par a fi fantastice astăzi, autorii au găsit și publicat sute de imagini de epocă, care confirmă că totul a fost real. 

Poveștile Minunate ale României au fost descoperite de autori în urma unor cercetări în arhive, biblioteci și colecții speciale. Ei au citit zeci de volume de memorii și mii de pagini din presa vremii, într-o documentare care a durat patru ani.

Conținutul Cărților este original, fascinant și captivant și datorită inovației editoriale a co-autorului Ion Novăcescu. El folosește Imaginea pentru a continua Povestea în mintea și în sufletul tău. În fiecare pagină vei descoperi cel puțin o fotografie. Sunt sute de imagini de epocă în cele două volume. 

Citirea fiecărei Povești este aidoma unei Călătorii Magice în care Domnia Ta, Cititorule, purtat pe aripile Cuvintelor, vei ajunge la Imagine. Care se va preschimba într-o Ușă Tainică, ori într-o Fereastră Magică. Prin care fie vei păși în Tărâmurile Neștiute ale Patriei și Nației Române, fie vei privi Povestea Minunată, care se desfășoară sub ochii tăi.

Cărțile au coperți color din carton tare iar filele sunt din hârtie scumpă pentru ținuta nobilă a cărților. 

Cuvântul de apreciere al volumului 2 este scris de către Președintele Academiei Române, Academicianul Ioan Aurel Pop, iar la volumul 1 este scris de Părintele Constantin Necula. Dan Puric consideră cele două cărți drept „două bijuterii”.

Autorii scriu dedicație personalizată pe fiecare carte comandată. 

Prețul fiecărui volum este 100 lei, echivalentul a 4 pachete de țigări.
Cărțile se pot comanda la: Tel: 0722.365.317. Mail: inovacescu(at)yahoo.com sau mesaj la pagina de Facebook: Poveștile Minunate ale României

Vezi și părerea scriitoarei Irina Binder și a altor 100 de cititori pe site-ul Novacescu.ro și pe pagina de Facebook „ Poveștile Minunate ale României”.

Cărțile se pot achiziționa la tel. 0722 365 317 sau mail la inovacescu@yahoo.com.

Ultimele Stiri
abonare newsletter