Actualitate

Final greu de scris. Un bărbat se pocăiește pe patul de moarte și rezolvă un mister vechi de 24 de ani!

Un mister vechi de 24 de ani a cunoscut un final tragic, odată cu mărturisirea șocantă a unui bărbat aflat pe patul de moarte. Bărbatul a dezvăluit că el este ucigașul unei femei și al fiicei ei de 10 ani, dispărute fără urmă din casa sa în anul 2000.

Un bărbat s-a căit pe patul de moarte și a rezolvat o crimă. Foto: Veri Tatem / X Un bărbat s-a căit pe patul de moarte și a rezolvat o crimă. Foto: Veri Tatem / X

 

 


Susan Gail Carter, de 24 de ani, și fiica ei Natasha "Alex" Carter, de 10 ani, au dispărut misterios din Virginia de Vest, lăsând în urmă o întreagă comunitate nedumerită. Principalul suspect era Larry Webb, bărbatul care le găzduise în casă, dar probele împotriva lui nu au fost suficiente la acea vreme, potrivit CNN.

 


Anul trecut, Webb a fost pus sub acuzare pentru crimă, dar procesul a fost amânat din cauza stării sale precare de sănătate. La începutul lunii aprilie, în timpul unui interogatoriu, Webb a făcut o mărturisire șocantă.

Mister vechi de 24 de ani rezolvat! Un bărbat se pocăiește pe patul de moarte și dezvăluie că e ucigașul

El a declarat că a ucis-o pe Susan în timp ce se certau din cauza banilor, iar apoi a ucis-o și pe fiica ei pentru a nu fi descoperit. 


CITEȘTE ȘI:
Descoperire dramatică. Cinci persoane găsite moarte în casă: „Au fost ucise”

A ascuns cadavrele în subsolul casei sale timp de două zile, apoi le-a îngropat într-o pădure din apropiere.

Final tragic: Bărbat aflat pe patul de moarte recunoaște crima unei femei și a fiicei sale, dispărute în 2000

Autoritățile au pornit imediat căutările, dar a fost nevoie de zile întregi pentru a găsi zona indicată de Webb. Între timp, Webb a murit, la câteva ore după ce a indicat locul unde se aflau cadavrele.


Câteva ore mai târziu, poliția a găsit rămășițele lui Susan și Alex Carter, punând capăt unui mister chinuitor care a durat 24 de ani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un copil recunoaște o crimă nerezolvată până acum: „L-am ucis pe acel om când aveam 7 ani”

Ultimele Stiri
abonare newsletter