Administrație

Podul peste Someș din Bonțida, redat circulației pe durata festivalului Electric Castle

Podul peste Someșul Mic din Bonțida, situat pe drumul județean DJ 161, a fost redat circulației, pe durata festivalului Electric Castle.

Podul peste Someș din Bonțida, deschis circulației pe durata festivalului Electric Castle/Foto: Consiliul Județean Cluj Podul peste Someș din Bonțida, deschis circulației pe durata festivalului Electric Castle/Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj anunță că Podul peste Someș din Bonțida a fost deschis circulației pentru a facilita accesul participanților la Festivalul Electric Castle. 

 


Reluarea circulației este temporară, pe perioada festivalului, mai exact până luni, 24 iulie, ora 8.00.

„Am întreprins toate demersurile necesare în vederea urgentării finalizării lucrărilor la acest pod, astfel încât să fie redat circulației odată cu începerea festivalului Electric Castle”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. 


În acest fel, întregul tronson al drumului județean 161, care pornește din DN 1C și ajunge până în proximitatea Castelului Banffy, este, în acest moment, pe deplin pregătit și deschis circulației publice chiar din prima zi a festivalului.                   

Traficul rutier se desfășoară, însă, cu restricții de circulație. Astfel, circulația pe pod este permisă pietonilor, riveranilor și celor care dețin vignetă de acces la festivalul Electric Castle, cu instituirea unei restricții de tonaj de maxim 20 de tone.


Cu ce să mergi la Electric Castle pentru a evita aglomerația?

Organizatorii Electric Castle anunță că au crescut numărul mijloacelor de transport în comun puse la dispoziția participanților, pentru a evita aglomerația înspre și dinspre festival.

Opțiunile de transport în comun au fost extinse și îmbunătățite pentru a evita aglomerația la festivalul Electric Castle. Indiferent când vrei să mergi la festival, trenul este cel mai rapid mijloc de transport. La polul opus e mașina personală.


Vezi opțiunile de transport spre/dinspre Bonțida pentru Festivalul Electric Castle

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cu ce să mergi la Electric Castle pentru a evita aglomerația? Recomandarea organizatorilor: „Folosiți trenul!”

Podul peste Someș din Bonțida va fi redat circulației în 15 iulie. PR manager Electric Castle: „Suntem în contact cu toate autoritățile”

abonare newsletter