Actualitate

Diana Șoșoacă, întampinată de Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului. VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost întâmpinată de fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, la protestul anti-restricții.

 

 


Senatoarea Diana Șoșoacă a participat la protestul anti-restricții, organizat de clujeni pe Bulevardul Eroilor, duminică, 11 aprilie. Fosta membră AUR a fost întâmpinată de Gheorghe Funar, fostul primar al municipiului Cluj-Napoca.


 

Diana Șoșoacă și Gheorghe Funar au sfidat regulile sanitare la protest. Niciunul dintre cei doi nu a purtat mască, iar distanțarea socială a lipsit cu desăvârșire.


Când a ajuns în Cluj-Napoca, Diana Șoșoacă a fost întâmpinată de Gherghe Funar și numeroși fani și protestatari anti-mască și restricții, care au pornit o adevărată „sesiune foto” cu senatoarea.

Senatoarea Șoșoacă i-a luat pe clujeni în brațe și i-a ținut aproape când făceau fotografii, fără să poarte mască. Înainte să îi dea cuvântul, Gheorghe Funar a luat-o de braț pe senatoare și i-a făcut o introducere, după care Diana Șoșoacă a preluat microfonul și și-a început discursul, fără a dezinfecta microfonul.


CITEȘTE ȘI:

"Biografia" lui Iisus, după Gheorghe Funar: „Fiul lui Dumnezeu nu a fost evreu", ci "de-al nostru", din "neamul primordial" al geto-dacilor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter