Actualitate

PROTEST anti-restricții la Cluj-Napoca! Diana Șoșoacă: „Toți vor avea parte de plângeri PENALE”. VIDEO/FOTO

Diana Șoșoacă, fostă membră AUR și senatoare independentă, a ajuns la Cluj-Napoca azi, unde conduce protestul anti-mască, anti-restricții.

 

 


Clujenii strigă la protest în continuu „Respectați legea!”, „Jos masca” și acuză că autoritățile încalcă legea și Constituția.

 


În același timp, senatoarea Diana Șoșoacă „amenință” că îi va urmări cu avocații pe Florin Cîțu și pe cei care impun restricțiile și vor „avea parte de plângeri penale”:

„Eu nu mă plimb degeaba prin țară. Formăm acum cea mai mare mișcare civilă din România. În acest moment acești oameni vor avea parte de plângeri penale peste plangeri penale. Am venit cu avocați. Toți vor avea parte de plângeri penale”, a strigat Diana Șoșoacă la protestul de pe Bulevardul Eroilor, Cluj-Napoca.


La protest sunt prezenți și copii care țin pancarde cu mesaje de tipul „Stop 5G!” și „Copiii noștri nu sunt cobaii voștri”.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost întâmpinată de fostul primar al Clujului Gheorghe Funar. Șoșoacă s-a îmbrăcat în costum popular și nu poată mască de protecție la protest.


CITEȘTE ȘI:


Protest anti-restricții la Cluj: „Jos Guvernul terorist”. Pancartele „strigă”: „Restaurantele mor de foame”. GALERIE FOTO

 

Un nou protest în Cluj-Napoca împotriva restricțiilor date de Guvern. Organizator: „Tot ce au făcut autoritățile este un abuz”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter