Actualitate

VIDEO. Diana Șoșoacă, umilită de Mihai Gâdea la Antena 3. Senatoarea a plecat din emisiune de nervi

Diana Șosoacă, senatoarea AUR, a avut o discuție dură cu Mihai Gâdea în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” și a părăsit platoul celor de la Antena 3.

 

 


Diana Șoșoacă a fost prezentă luni seara în platoul celor de la Antena 3, dar a fost primul invitat care a părăsit emisiunea. Senatoarea AUR a fost umilită de Mihai Gâdea, cel care s-a enervat după ce Șoșoacă l-a întrerupt de mai multe orie în cadrul unei discuții despre gripă.

Gâdea a acuzat-o direct pe Șoșoacă de faptul că este „ este lipsită de politețe” atunci când vorbește peste cineva. La rândul ei, avocata i-a replicat cu aceeași monedă și, în plus, a acuzat postul Antena 3 că de-a lungul anului 2020 a „abuzat-o psiho-emoțional”, dar și că a tăiat microfonul invitaților.


Mihai Gâdea: „Doamna, avocat, doamna senator, cu toată dragostea, întrebările la emisiunea asta le pun eu. Ce mai faceți?”

Diana Șoșoacă: „Foarte bine, mulțumesc, mă interesa să pun niște întrebări. Eu nu știu unde-i gripa…Pe mine chiar mă interesează”


Mihai Gâdea:„Eu apreciez prezențele dumneavoastră de fiecare dată. Eu invit pe toată lumea. Ascultați puțin…Nu vă dau lecții publice, dar mă puneți în situația asta. La o doamnă e ușor neplăcut, eu nu vă dau lecții publice, dar când vorbiți peste cineva e o chestie lipsită de politețe și de ștaif”

Diana Șoșoacă: „Domnule Gâdea, cea mai mare lipsă de politețe o aveți dumneavoastră. Dacă m-ați invitat eu doresc să aflu răspunsurile la niște întrebări. Aș dori să știu și eu unde este gripa”


Mihai Gâdea: „Ia să vedem. În momentul în care sunteți într-un dialog public trebuie să-l respectați. Dacă nu, să știți că eu vă opresc microfonul”

Diana Șoșoacă: „Eu am respectat dialogul, dar dumneavoastră trebuie să ne respectați pe noi. Nicio problemă. Este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul. Unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional”


Mihai Gâdea: „Psihologic vorbind, da?”

Diana Șoșoacă: ”Da, psihologic vorbind”.

Ulterior, după pauza de publicitate, Diana Șoșoacă nu a mai fost prezentă în studio. Mihai Gâdea a afirmat că : 1Doamna Șoșoacă a plecat din emisiune, dar nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio”, a spus realizatorul de la Antena 3.

Ultimele Stiri
abonare newsletter