Actualitate

Diana Șoșoacă a făcut scandal la spitalul „Matei Balș” din Capitală. VIDEO

Diana Șoșoacă a făcut un scandal de zile mari la spitalul „Matei Balș” din Capitală, după ce jandarmii nu au lăsat-o să intre în spital.

 

 


Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a vrut să intre în spitalul „Matei Balș” din Capitală, pentru că voia să afle niște informații în plus. Avocata a chemat toți parlamentarii la spitalul din Capitală, unde a izbucnit incendiul.

 


„Avem spitale care s-au transformat în crematorii. De ce n-au luat atitudine? Toți parlamentarii trebuie să fie aici! Aveți cinci morți, nu vi se pare normal?”, a spus Diana Șoșoacă, într-un live pe Facebook.


Senatoarea AUR a cerut demisia lui Raed Arafat, spunând că: „este obligatoriu să apară adevărul, să se schimbe oamenii din sistem. Este inacceptabil să avem cinci morți. Cum să te carbonizezi de la o radiotermă? Cum este posibil să n-ai căldură într-un spital ca Matei Balș?!”.

Diana Șoșoacă i-a declarat „război” lui Iohannis

Jandarmii nu i-au permis avocatei să intre în spital, moment în care Diana Șoșoacă a început un adevărat scandal.


„Credeți că vă mai merge mult și vouă? Și dacă sunteți servicii, ce? Cine sunteți voi să vă bateți joc de noi? Voi trebuie să ne deserviți pe noi. Hai, gata! S-a terminat, se resetează România, se restartează. Băga-ți-vă mințile în cap. Ori sunteți naționaliști și patrioți, ori vă căiți și vă pocăiți și deveniți creștini ortodocși, ori valea la cei care vă plătesc de ani de zile să distrugeți România”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Avocata le-a declarat „război” politicieniilor, dar mai ales lui Klaus Iohannis, spunând că nu este nici țara lui și nici poporul lui.


„Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici țara sau poporul tău. E țara și poporul nostru! Iar tu ești o slugă, ca toți din parlament, guvern, manageri, slugile poporului români plătite din bani publici. Dacă am făcut o revoluție a conștiinței poporului român, eu voi continua lupta. Deja e prea mult, mi-ați atacat copiii. E ultimul lucru, nu mai am nimic de pierdut. Și nici colegii mei care îmi sunt cei mai buni prieteni.

Veți plăti cu vârf și îndesat. Vă declar război! Vă distrug, am început deja distrugerea voastră cumplită. Nu știți de unde o să vă ardă, dar veți plăti. Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce. Voi ridica poporul să lupte pentru drepturile și libertățile lui. Nu veți scăpa de mine, de noi, de poporul român! Nu se poate ierta bătaia de joc adusă morților noștri”, a spus Diana Șoșoacă într-un live pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Diana Șoșoacă, umilită de Mihai Gâdea la Antena 3. Senatoarea a plecat din emisiune de nervi

Ultimele Stiri
abonare newsletter