Actualitate

INCREDIBIL!!! Jurnalist clujean, amenințat pentru a fi redus la tăcere! Traficantul de droguri Tudor Cîrje a recunoscut că i-a vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa!

Dezvăluire incredibilă a colegilor de la Ziar de Cluj, poate una dintre cele mai importante din ultimii ani: JURNALIST CLUJEAN, AMENINȚAT PENTRU A FI REDUS LA TĂCERE!

Mașina jurnalistului Liviu Alexa a fost vandalizată în luna mai 2019. Polițiștii nu au găsit niciodată făptașul | Foto: Ziar de Cluj Mașina jurnalistului Liviu Alexa a fost vandalizată în luna mai 2019. Polițiștii nu au găsit niciodată făptașul | Foto: Ziar de Cluj

 

 


Dovada, pe care Ziar de Cluj o prezintă astăzi este o interceptare din dosarul 418 D/P/2022, ce vizeaza traficul de droguri al lui Cîrje, dar niciun procuror clujean nu a considerat-o relevantă în speța vandalizării mașinii unui ziarist.

 


„O interceptare care ne arată că Tudor Cîrje nu este numai un traficant de droguri prins în flagrant cu zeci de kilograme de stupefiante în mașină, nu numai un criminal «întâmplător», prin uciderea studentei Gabriela Ripan, ci un ucigaș în serie, de vreme ce azi dovedim că EL este cel care a pus la cale în mai 2019 moartea jurnalistului de investigații Liviu Alexa, «aranjându-i» mașina”, scrie Ziar de Cluj.

Fragmentul din dosar în care Tudor Cîrje recunoaște că i-a vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa pentru că a scris despre el | Foto: Ziar de Cluj

Citește și:
Mașina jurnalistului Liviu Alexa vandalizată. Dacă e o amenințare sau o încercare de intimidare e foarte grav

Omagiu emoționant adus tinerei decedate în cumplitul accident. Când și unde va fi înmormântată Gabriela Rîpan și care a fost ultima ei fotografie

„Cum mi-am pierdut încrederea în polițiștii și procurorii clujeni în ceea ce privește cazul meu cu vandalizarea și pentru că mi-e frica în continuare pentru familia mea, am ales azi să îi notific direct atât pe ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, pe ministrul Justiției, Alina Gorghiu, cât și pe șeful IGPR, Benone Marian Matei, măcar cu intenția ca dumnealor, de sus, să îi motiveze pe cei din teritoriu să își facă treaba”, a declarat jurnalistul Livu Alexa.


Această dezvăluire ar putea schimba întregul parcurs al cazului morții studentei Gabriela Ripan, ucisă de Tudor Cîrje într-un teribil accident de mașină.

Citiți integral articolul pe Ziar de Cluj.


Citește și:
Tatăl Gabrielei Rîpan, mâhnit de încadrarea juridică a lui Tudor Cîrje: „Tinerii teribilişti nu pot curma viaţa altor oameni”

ANCHETĂ. Proba antidrog a şoferului Ştefan Cârje a ieșit pozitivă la UPU și negativă la IML

CITEȘTE ȘI:

Omagiu emoționant adus tinerei decedate în cumplitul accident. Când și unde va fi înmormântată Gabriela Rîpan și care a fost ultima ei fotografie

Ultimele Stiri
abonare newsletter