Actualitate

Ea este Gabi, studenta din Cluj UCISĂ DE PRIETENUL DROGAT într-un cumplit accident

Fata în vârstă de 20 ani, ucisă de un prieten drogat, care conducea o maşină de lux, în cumplitul accident din Floreşti se numeşte Gabi Rîpan şi era studentă la Universitatea Babeş-Bolyai. Încă din 2017, Gabi lucra ca make-up artist și era foarte apreciată în acest domeniu.

UPDATE 23.01.2018 (21.30): Lovitură de teatru: Ștefan Tudor Cârje NU se afla sub influența drogurilor! Un comunicat al IPJ Cluj, care citează rezultatele de la IML, arată că în sângele tânărului nu s-au identificat urme de alcool sau droguri. Un comunicat transmis de IPJ Cluj, imediat după accident, arăta că Ștefan Tudor Cârje ar fi consumat substanțe psihoactive.

ȘTIREA INIȚIALĂ:


Tânăra, studentă la FSEGA - Management, provine dintr-o familie foarte cunoscută în Suceava, iar după ce a terminat liceul s-a mutat la Cluj-Napoca.

Noaptea trecută, Gabi se afla într-un autoturism marca Mercedes, care îi aparţinea, dar care era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Floreşti.


Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 ianuarie 2019, în jurul orei 03:00, un tânăr de 19 ani din Florești, în timp ce conducea autovehiculul marca Mercedes-Benz CLS 500 pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, în afara localității, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu.
Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale.

Martorii susțin că, înaintea tragediei, băiatul gonea cu o vitează amețitoare. Din păcate, în urma impactului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar tânăra de 20 de ani, aflată pe locul din dreapta al autovehiculului, a decedat. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bietei fete.


În urma testărilor preliminare efectuate la unitatea medicală, se pare că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter