Actualitate

Omagiu emoționant adus tinerei decedate în cumplitul accident. Când și unde va fi înmormântată Gabriela Rîpan și care a fost ultima ei fotografie

Vărul studentei din Suceava care s-a stins în tragicul accident petrecut la începutul săptămânii își ia rămas bun de la aceasta printr-un mesaj impresionant.

Luptătorul de MMA Ghiță Ignat, cunoscut sub numele de "Ursul Carpatin", vărul Gabrielei Rîpan, îi aduce un ultim omagiu tinerei care s-a stins la frageda vârstă de doar 20 de ani.

"Gabi a plecat... odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o... nădăjduim și credem întru-un Dumnezeu care poate să aline orice durere, oricât de mare ar fi... sincere și eterne regrete, verișoară scumpă!", scrie lupătorul sucevean care, potrivit Adevărul, a petrecut mai bine de doi ani jumătate în Penitenciarul Botoşani, unde a executat o parte din pedeapsa de patru ani de închisoare pentru fraude cu carduri bancare.


Ultima fotografie postată pe contul de Instagram o surprinde pe Gabriela Rîpan într-o ipostază cochetă, pregătită de petrecere. Peste doar câteva ore avea să sfârșească într-un mod tragic...


Trupul neînsuflețit al Gabrielei Rîpan este depus la Biserica Sfânta Vineri din Suceava, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, la Suceava, la ora 12.00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter