monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Omagiu emoționant adus tinerei decedate în cumplitul accident. Când și unde va fi înmormântată Gabriela Rîpan și care a fost ultima ei fotografie

Vărul studentei din Suceava care s-a stins în tragicul accident petrecut la începutul săptămânii își ia rămas bun de la aceasta printr-un mesaj impresionant.

Luptătorul de MMA Ghiță Ignat, cunoscut sub numele de "Ursul Carpatin", vărul Gabrielei Rîpan, îi aduce un ultim omagiu tinerei care s-a stins la frageda vârstă de doar 20 de ani.

"Gabi a plecat... odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o... nădăjduim și credem întru-un Dumnezeu care poate să aline orice durere, oricât de mare ar fi... sincere și eterne regrete, verișoară scumpă!", scrie lupătorul sucevean care, potrivit Adevărul, a petrecut mai bine de doi ani jumătate în Penitenciarul Botoşani, unde a executat o parte din pedeapsa de patru ani de închisoare pentru fraude cu carduri bancare.


Ultima fotografie postată pe contul de Instagram o surprinde pe Gabriela Rîpan într-o ipostază cochetă, pregătită de petrecere. Peste doar câteva ore avea să sfârșească într-un mod tragic...


Trupul neînsuflețit al Gabrielei Rîpan este depus la Biserica Sfânta Vineri din Suceava, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, la Suceava, la ora 12.00.