Actualitate

POZA ZILEI. Clujenii nu mai aruncă trotinete în Canalul Morii. Au trecut la biciclete

Clujenii nu mai aruncă trotinete electrice în Canalul Morii. Acum au trecut la nivelul următor, au început să arunce biciclete.

Bicicletă descoperită în Canalul Morii/ Foto: Info trafic Cluj-Napoca 2 - Facebook Bicicletă descoperită în Canalul Morii/ Foto: Info trafic Cluj-Napoca 2 - Facebook

 

 

Odată cu vremea bună, străzile Clujului se umple din nou cu biciclete. 


CITEȘTE ȘI:
INCONȘTIENȚĂ maximă. Mai mulți „trotinetiști” circulă cu viteză în Piața Unirii, indiferenți la ce se întamplă în jur. VIDEO

Dacă în trecut trotinetele electrice erau cele care ajungeau în Canalul Morii, un clujean a descoperit, duminică, o bicicletă aruncată.

Chiar dacă până în prezent bicicletele nu au fost aruncate în Canalul Morii, în 2020, aruncatul trotinetei în apă a devenit un fel de „trend”, fiindcă acest lucru era semnalat foarte des. Chiar și în Someș au fost găsite trotinete aruncate.


După o pauză în care trotinetele au fost lăsate în pace, în primăvara anului 2021 „nebunia” a început iar. Trotinete abandonate s-au găsit și în fântâna din Piața Mihai Viteazu sau erau parcate haotic pe trotuare ori pe drum și încurcau circulația.

La finalul anului 2022 o altă trotinetă a fost găsită în Canalul Morii în zona străzii Andrei Șaguna.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pieton băut, lovit de o trotinetă pe Memorandumului. Două persoane au ajuns la spital. VIDEO

Nesimțire sau frustrare? Trotinetă electrică, aruncată în Canalul Morii pe strada Andrei Șaguna. VIDEO

abonare newsletter