Actualitate

Nesimțire sau frustrare? Trotinetă electrică, aruncată în Canalul Morii pe strada Andrei Șaguna. VIDEO

Clujenii încep iar să neglijeze trotinetele electrice sau să le arunce în locuri în care nu-și au locul. Seara trecută, o trotinetă a fost găsită în Canalul Morii.

Trotinetă electrică, aruncată în Canalul Morii în zona străzii Andrei Șaguna / Foto: monitorulcj.ro Trotinetă electrică, aruncată în Canalul Morii în zona străzii Andrei Șaguna / Foto: monitorulcj.ro

 

 


O trotinetă electrică a fost aruncată în Canalul Morii, în zona străzii Andrei Șaguna.

De doi ani încoace, de când au acaparat străzile Clujului, trotinetele au fost abandonate în locuri ciudate sau tratate într-un mod neglijent până s-au rupt în două.


În 2020, aruncatul trotinetei în Canalul Morii a devenit un fel de „trend”, fiindcă acest lucru era semnalat foarte des. Chiar și în Someș au fost găsite trotinete aruncate.

După o pauză în care trotinetele au fost lăsate în pace, în primăvara anului 2021 „nebunia” a început iar. Trotinete abandonate s-au găsit și în fântâna din Piața Mihai Viteazu sau erau parcate haotic pe trotuare ori pe drum și încurcau circulația.


Nu doar că erau lăsate aiurea prin oraș, dar multe erau și distruse, rupte-n două și aruncate pe marginea drumului, de trotinetiștii cărora nu le păsa de starea acestor vehicule sau poate de persoane care erau frustrate de modul în care sunt utilizate.

CITEȘTE ȘI:

INCONȘTIENȚĂ maximă. Mai mulți „trotinetiști” circulă cu viteză în Piața Unirii, indiferenți la ce se întamplă în jur. VIDEO

Noi propuneri pentru circulația cu trotineta: cursuri de legislație rutieră, viteză de maxim 15 km/h și cască obligatorie. „E o harababură generală”

Ultimele Stiri
abonare newsletter