Actualitate

Culiță Sterp, luat de polițiști de pe holul Tibunalului Cluj și dus la parchet! E cercetat și într-un caz cu înșelăciuni pe Instagram

Culiță Sterp a fost luat de polițiști cu un mandat de aducere de pe holul Tribunalului Cluj și dus la parchet în Timișoara. Manelistul este cercetat și într-un dosar cu înșelăciuni pe Instagram.

Culiță Sterp/ FOTO: captură ecran YouTube clujust.ro Culiță Sterp/ FOTO: captură ecran YouTube clujust.ro

 

 


Manelistul Culiță Sterp se afla pe holul Tribunalului Cluj, unde a depus contestație împotriva controlului judiciar (măsură impusă în urma accidentului produs în Piața Avram Iancu), când polițiștii l-au luat cu un mandat de aducere și l-au dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, potrivit informațiilor obținute de clujust.ro.

 


Pe lângă dosarul deschis la Cluj-Napoca, acum Culiță este cercetat și într-un dosar cu înșelăciuni pe Instagram, cu 87 de acte materiale, relatează sursa citată.

Ar fi vorba despre un grup de moldoveni care îi invitau pe oameni să investească bani pentru a cumpăra acțiuni, pe două platforme pe care Culiță Sterp și fratele său le-au promovat pe Instagram.


Citește întreaga știre pe clujust.ro.

_________________________________


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Culiță Sterp nu renunță. Manelistul cere instanței să fie lăsat să cânte în Spania

După ce și-a distrus mașina în accidentul din Cluj, manelistul Culiță și-a luat un alt bolid: „Mergem înainte, pe verde!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter