Actualitate

Culiță Sterp a fost reținut după ce a „băgat” un om în spital, a condus beat, a trecut pe roșu și a fugit de la locul accidentului

Manelistul Culiță Sterp a fost reținut de polițiști după ce a provocat accidentul de joi dimineața de pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Manelistul Culiță Sterp a fost reținut de polițiști după ce a provocat accidentul de joi dimineața de pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca/ FOTO: Culiță Șterp/Facebook Manelistul Culiță Sterp a fost reținut de polițiști după ce a provocat accidentul de joi dimineața de pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca/ FOTO: Culiță Șterp/Facebook

 

 


După 20 de ore de la producerea accidentului de pe strada Avram Iancu, polițiștii l-au reținut pe manelistul Culiță Sterp.

 


Manelistul în vârstă de 30 de ani s-a ales cu amendă și permisul suspendat după ce a condus cu viteză pe Calea Florești și a fugit de polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore după ce a produs accidentul cu o victimă de joi dimineață de pe strada Avram Iancu.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge)”, a transmis IGPR.


După 18 de ore s-a aflat viteza cu care a fost prins manelistul

Jurnaliștii au aflat după aproape q8 de ore viteza cu care a condus manelistul pe Calea Florești. Inițial, oamenii legii nu au precizat ce viteză avea Ster, însă au revenit cu un comunicat de presă.

„Din informațiile obținute rezulta faptul ca autoturismului a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contraventiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile. Depășirea limitei legale de viteză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1305 lei”, a transmis IPJ Cluj.


Un bărbat a ajuns la spital în urma accidentului

Manelistul ar fi intrat cu mașina, beat fiind, în intersecția străzilor Avram Iancu și Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului și a fugit de la locul faptei după ce a făcut accident.

După impact, echipajele ajunse la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale șoferului care conducea cealaltă mașină implicată, care, ulterior, a fost transportat la spital.

„În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Manelistul Culiță Sterp, sancționat doar cu amendă și permisul suspendat după ce a condus cu viteză și a fugit de Poliție

Manelistul Culiță Sterp a fugit de Poliție înainte să facă accident! L-a „luat” radarul cu viteză pe Calea Florești

Manelistul Culiță Sterp, implicat în accidentul de pe Avram Iancu. Era BĂUT, a intrat pe roșu în intersecție și a fugit de la locul accidentului

VIDEO. Momentul accidentului de pe Avram Iancu, surprins de camere. Vinovatul a fugit de la locul faptei

Ultimele Stiri
abonare newsletter