Timp Liber

Băutura alcoolică care previne infarctul. Tratează insomnia și scade colesterolul

Băutura alcoolică care previne infarctul. Băuturile alcoolice consumate în exces pot avea efecte periculoase asupra sănătății. Unele dintre ele însă, în cantități moderate, au o grămadă de beneficii.

Băutura alcoolică care previne infarctul. Tratează insomnia și scade colesterolul. Băutura alcoolică care previne infarctul. Tratează insomnia și scade colesterolul.

 

 


Băutura alcoolică care previne infarctul. Băuturile alcoolice, în funcție de tipul lor, pot conține vitamine, antioxidanți, fibre, care ajută la diferite afecțiuni.

 


Băutura alcoolică care previne infarctul. Conține fibre care scad colesterolul

Una dintre cele mai sănătoase băuturi alcoolice este berea, fiind cunoscută pentru beneficiile sale, una dintre cele mai importante fiind aceea că are proprietatea de a scădea colesterolul. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de fibre care se regăsește în bere.

CITEȘTE ȘI:


Băutura alcoolică care te ajută să slăbești. Ajută la sănătatea inimii și scade riscul de diabet

Leguma care tratează răceala și gripa. Desfundă nasul și previne două tipuri de cancer


Un alt beneficiu important pentru sănătate pe care îl oferă berea este acela că poate fi o armă în prevenția infarctului.

Băutura alcoolică care previne infarctul. Tratează insomnia și previne infarctul

În urma unui studiu realizat in cadrul Universitatii de Stat din Pennsylvania s-a demonstrat că spre deosebire de persoanele care nu beau bere, consumatorii ocazionali de bere în cantități moderate au șanse cu 40-60% mai mici să facă infarct, conform doc.ro.


Această băutură alcoolică mai poate trata și insomnia, datorită faptului că berea conține acid nicotinic și lactoflavină, acestea asigurând un somn mai bun.

Băutura alcoolică care previne infarctul. Întărește oasele și elimină stresul

De asemenea, berea elimină stresul, ajută la eliminarea pietrelor la rinichi, îmbunătățește memoria și întărește oasele.


Cu toate acestea, este important ca atât berea, cât orice altă băutură alcoolică să fie consumate în cantități moderate. Consmumul excesiv de alcool poate avea efecte dăunătoare pentru sănătate, ducând la dezvoltarea unor boli grave.

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care acționează ca un medicament. Reduce stresul, menține inima sănătoasă și te ajută să slăbești

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Ajută căile respiratorii și previne cancerul

abonare newsletter