Timp Liber

Leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține pielea sănătoasă

Leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Acest aliment se găsește în toate bucătăriile românilor, însă puțini știu ce beneficii are pentru sănătate.

Leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține pielea sănătoasă/ Foto: pixabay.com Leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și menține pielea sănătoasă/ Foto: pixabay.com

 

Leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Acest aliment este unul dintre cele mai cunoscute și răspândite legume, fiind și accesibile la preț. 


 

Leguma care topește grăsimea de pe abdomen este folosită în alimentație din cele mai vechi timpuri. Este vorba despre varza albă.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul

Varza albă, leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Varza conține o cantitate mică de calorii, în jur de 25 de calorii la 100 de grame, fiind un aliment ideal pentru persoanele care doresc să scape cât mai repede și cât mai sănătos de grăsimea de pe abdomen.

De asemenea, varza este bogată în sulf, siliciu și vitamina A. Datorită acestor substanțe, varza ajută prevenirea uscării părului și contribuie la creșterea părului. Totodată ajută la menținea părului sănătos părului.


Pe lângă beneficiile menționate mai sus, leguma care topește grăsimea de pe abdomen previne și cancerul. Potrivit sfatulmedicului.ro, varza este o sursă excelentă de fitochimicale, precum tiocianații, indol-3-carbinolul, luteină, zeaxantina și sulforafanul. Acești compuși sunt antioxidanți puternici, cunoscuți pentru rolul lor important în prevenirea cancerului de sân, cancerului de colon, cancerului de prostată și reducerea nivelului colesterolului rău LDL.

 


CITEȘTE ȘI:

Leguma care scade tensiunea arterială, cu multe beneficii pentru sănătate. Previne cancerul și te ajută să slăbești

Leguma ieftină și ușor de găsit, cu beneficii minune. Are efect anti-cancer și anti-îmbătrânire

 

Leguma care topește grăsimea de pe abdomen. Menține pielea sănătoasă

Conform csid.ro, pielea arată mai bine şi mai luminoasă dacă mâncăm varză, tot datorită antioxidanţilor care ne protejează de acţiunea nocivă a razelor ultraviolete şi a altor factori de mediu care ne pot afecta stratul superior al dermului.

Leguma care topește grăsimea de pe abdomen, varza albă. Prezența vitaminei K și a antocianinelor din varza albă asigură o îmbunătățire a funcțiilor creierului. Conform mai multor studii, substanțele din varza albă stimulează funcțiilor cognitive și pe cele care țin de concentrare. 

 

CITEȘTE ȘI:

Cel mai ciudat fruct, cu 15 beneficii: previne cancerul, boala Alzheimer și ne protejează de tuberculoză

Planta care reduce stresul și previne cancerul. Protejează ficatul

abonare newsletter