Timp Liber

Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și întărește sistemul imunitar

Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Acest aliment nu lipsește din bucătăria românească, însă mulți nu îi cunosc beneficiile pe care le are asupra sănătății.

Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și întărește sistemul imunitar/ Sursă foto: pixabay.com Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și întărește sistemul imunitar/ Sursă foto: pixabay.com

 

 


Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen, cu multe beneficii pentru organism. Este vorba despre usturoi.

 


Usturoiul este planta medicinală folosită de peste 4.000 de ani pentru tratarea mai multor afecțiuni, dar și alimentul de bază din multe preparate culinare românești.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Previne cancerul și întărește sistemul imunitar

Usturoiul, alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Conform doc.ro, chiar dacă usturoiul provoacă o respiraţie urât mirositoare, dacă măncăm mai mult usturoi, acesta ne poate ajuta să topim mai multă grăsime de pe corp.

De asemenea, usturoiul poate ajuta inclusiv în tratarea cancerului. Ultimele studii au arătat că anumite substanțe din compoziția usturoiului, cum ar fi dialil disulfidul, au efecte veritabile în distrugerea celulelor canceroase și ajută la dezvoltarea unui sistem imunitar puternic, potrivit sfatulmedicului.ro.


Totodată, usturoiul, alimentul care topește grăsimea de pe abdomen, ajută la prevenirea demenței.

Conform unui studiu realizat în 2012, s-a demonstrat că dozele mari de suplimente de usturoi cresc enzimele antioxidante și reduc stresul oxidativ la cei cu tensiune arterială ridicată. Efectele combinate asupra reducerii colesterolului și a tensiunii arteriale, precum și a proprietăților antioxidante, pot reduce riscul de boli comune ale creierului, precum boala Alzheimer și demență.


 

CITEȘTE ȘI:

Fructul care ne ajută să trecem mai ușor peste schimbările bruște de temperatură. Previne cancerul și diabetul

Fructul care ajută la reglarea tensiunii arteriale. Înfrumusețează părul și reduce nivelul de colesterol

 

Alimentul care topește grăsimea de pe abdomen. Previne diabetul

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, usturoiul, alimentul care topește grăsimea de pe abdomen, ajută la prevenirea diabetului. Extractul de usturoi poate inhiba formarea substanțelor nocive produse de nivelul crescut de zahăr din sânge și astfel poate preveni diabetul zaharat de tip 2.

Usturoiul are efecte benefice și asupra pielii. Consumat în cantități moderate usturoiul, alimentul care topește grăsimea de pe abdomen, tonifică pielea și o face mai netedă. Totodată, usturoiul ajută și la vindecarea mai rapidă a rănilor.

 

CITEȘTE ȘI:

Băutura alcoolică care reduce riscul mortalității. Previne atacurile de cord și cancerul

Alimentele care previn cancerul și te ajută să duci o viață lungă

Condimentul cu proprietăți anti-cancer. Previne atacul de cord și te ajută să arzi caloriile rapid

Ultimele Stiri
abonare newsletter