Timp Liber

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Are proprietăți anti-cancer și previne bolile de inimă

Condimentul care te scapă de răceală și gripă, cu multe beneficii asupra organismului nostru. O infuzie din această plantă acționează ca un antiviral.

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Are proprietăți anti-cancer și previne bolile de inimă Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Are proprietăți anti-cancer și previne bolile de inimă

 

 


Condimentul care te scapă de răceală și gripă este coriandrul.

 


Infuzia dintr-o linguriță de coriandru este foarte bună pentru reglarea digestiei, dar și acționează ca un antiviral împotriva răcelii și gripei, conform csid.ro.

Totodată, acest condiment îți reglează nivelul glicemiei și scade colesterolul, pe lângă minunatele proprietăți anti-cancer pe care le are și puterea sa de a lupta împotriva bolilor de inimă.


Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Are proprietăți anti-cancer

Condimentul care te scapă de răceală și gripă, coriandrul, are efect anti-cancer. Potrivit doc.ro, un studiu recent a examinat efectele acestui condiment asupra celulelor cancerului de prostată.

În urma acestuia, oamenii de știință au descoperit că acest condiment care te scapă de răceală și gripă a redus exprimarea genelor specifice din celulele canceroase, devenind mai puțin invazive. Acestea au prezentat niște caracteristicicare ne arată că nu se vor mai răspândi la fel de repede, demonstrând proprietățile anti-cancer ale coriandrului.


De asemenea, dacă vorbim despre întreaga plantă, tulpina, rădăcina și frunzele de coriandru s-a arătat, într-un alt studiu, că are efecte anti-cancer când vine vorba despre celulele cancerului de sân. Sursa citată spune că a inhibat deteriorarea celulelor din cauza stresului oxidativ.

CITEȘTE ȘI:


Ceaiul ce reduce colesterolul, bun pentru slăbit. Scade tensiunea arterială și are proprietăți anti-cancer, anti-bacteriene

 

Ceaiul care previne cancerul și întărește oasele. Stimulează sistemul imunitar, nervos și te ajută să slăbești rapid

 

Condimentul care te scapă de răceală și gripă. Previne bolile de inimă

Condimentul care te scapă de răceală și gripă, cu proprietăți anti-cancer, pare să prevină și bolile de inimă. Un beneficiu pe care coriandrul îl are este cel pentru sănătatea inimii.

Unele studii sugerează că acest condiment poate să reducă factorii de risc ai bolilor de inimă. Aici vorbim despre nivelul de colesterol „rău” din sânge sau hipertensiunea arterială.

Acest condiment ajută corpul să elimine excesul de apă și sodiu, ducând la scăderea tensiunii arteriale.

Pe lângă acestea, consumul de coriandru, condimentul care te scapă de răceală și gripă, poate să reducă aportul de sodiu din corpul nostru și să îmbunătățească sănătatea inimii, prevenind bolile de inimă.

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care tratează răceala. Protejează plămânii, crește fluxul de aer și ajută sistemul imunitar

Fructul care previne oboseala și insomnia. Reduce riscul de astm, cancer și are multe beneficii pentru organism

Ultimele Stiri
abonare newsletter