Timp Liber

Planta care reduce stresul din organism și calmează artrita. Însă consumată în cantități mari devine TOXICĂ

Planta care reduce stresul din organism și calmează artrita. Este un aliment delicios, oe care îl folosim în special în supe, salate și ciorbe. Consumat în cantități mari devine toxic pentru organism.

Planta care reduce stresul din organism și calmează artrita. Însă consumată în cantități mari devine TOXICĂPlanta care reduce stresul din organism și calmează artrita. Însă consumată în cantități mari devine TOXICĂ Planta care reduce stresul din organism și calmează artrita. Însă consumată în cantități mari devine TOXICĂPlanta care reduce stresul din organism și calmează artrita. Însă consumată în cantități mari devine TOXICĂ

 

 


Leguma care reduce stresul din organism. Este una dintre cele mai sănătoase legume, fiind bogată în vitamine și antioxidanți esențiali pentru organismul nostru. Este vorba despre țelină.

Leguma care reduce stresul din organism și calmează artrita

Potrivit sfatulmedicului.ro, țelina se află în topul alimentelor care reduc stresul din organism. Țelina conține o serie de compuși care scad numărul de hormoni ai stresului. Pe lângă acest beneficiu, compușii din țelină ajută la scăderea tensiunii arteriale și liniștesc organismul.


Datorită efectelor detofixiante și antiinflamatoare, țelina, leguma care reduce stresul din organism, calmează afecțiunile articulare și calmează artrita.

Conform unui studiu, s-a constatat că extractul de frunze de țelină și rădăcina, protejează organismul împotriva radicalilor liberi și a deteriorării ficatului.


 

CITEȘTE ȘI:


Rețetă pentru cei mai buni cârnați pentru Crăciun. Cum să pregătești cârnați ca la bunica acasă

Pătrunjelul, planta ce tratează bolile de inimă. Curăță rinichii, te ajută să slăbești și are beneficii de care nu știai


 

Planta care reduce nivelul stresului din organism. Consumată în cantități mari devine TOXICĂ

Chiar dacă țelina, planta care reduce nivelul stresului din organism are multiple beneficii pentru organism, devine toxică atunci când este reîncălzită. Această planta conține un anumit nivel de nitrați, care prin reîncălzire sunt eliberați.

Consumat în cantități mari, nitrații cresc riscul apariției cancerului și a hiăertensiunii arteriale.

Conform doc.ro, țelina nu este recomandată persoanelor care suferă de afectiuni renale sau celor care au alergii la morcov sau păpădie.

În plus, țelina, planta care consumată în cantități mari devine toxică interacționează cu unele medicamente, așadar discutați cu medicul dumneavoastră în cazul în care suferiți de o afecțiune cronică și trebuie să urmați un tratament.

 

CITEȘTE ȘI:

Greșeala care crește riscul pentru un infarct. Cum poți evita un infarct

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești

Ultimele Stiri
abonare newsletter