Timp Liber

Alimentul ideal pentru sănătatea plămânilor. Recomandat în special fumătorilor

Alimentul ideal pentru sănătatea plămânilor te ajută la întreținerea sănătății și contribuie la detoxifierea organismului.

Alimentul ideal pentru sănătatea plămânilor. Recomandat în special fumătorilor Alimentul ideal pentru sănătatea plămânilor. Recomandat în special fumătorilor

 

Alimentul ideal pentru sănătatea plămânilor este ieftin și oferă o protecție suplimentară sistemului imunitar. Acest aliment poate fi găsit ușor în magazine și este un remediu natural pe care îl poți utiliza de fiecare dată când ai nevoie.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Alimentul ideal pentru sănătatea plămânilor este curcuma sau turmeric. Această plantă apropiată de ghimbir provine din India și își face efectul în momentul în care este folosită cu piper negru.

Alimentul ideal pentru sănătatea plămânilor 

De 4000 de ani curcuma este folosită de oameni pentru a-și trata multe din afecțiuni. Ea poate reduce inflamațiile și să combată infecțiile și nu numai. Planta poate trata anumite tipuri de cancer, tulburări digestive și boli de piele.


CITEȘTE ȘI:

Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Întărește sistemul imunitar și scade colesterolul din sânge


Băutura alcoolică cu beneficii pentru sănătate. Tratează insomnia și reduce riscul apariției diabetului

Dacă o folosiți în mod constant curcuma poate preveni cheagurile de sânge care ar putea provoca un accident vascular cerebral.


Alimente pentru o respirație mai bună

Un aliment foarte bun pentru o respirație mai bună este ghimbirul, care este bogat în minerale și vitamine cum ar fi vitamine și minerale, potasiu, magneziu, beta-caroten și zinc. Ghimbirul este antiinflamator, antiseptic, antibacterian și ajută la eliminarea toxinelor din căile respiratorii și vindecă tusea. 

CITEȘTE ȘI:

Alimentul extrem de TOXIC care cauzează ulcer. Crește tensiunea arterială și riscul de Alzheimer

Alimentul care reglează tensiunea arterială și scade riscul cancerului la sân. Întărește sistemul imunitar și scade colesterolul din sânge

Ultimele Stiri
abonare newsletter