Timp Liber

Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Ameliorează durerile articulare și scade tensiunea arterială

Fructul care te ajută să slăbești rapid, cu multe beneficii pentru organism. Acest fruct ameliorează durerile articulare și scade tensiunea arterială.

Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Ameliorează durerile articulare și scade tensiunea arterială Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Ameliorează durerile articulare și scade tensiunea arterială

 

 


Fructul care te ajută să slăbești rapid, cu multe beneficii pentru organism. Este vorba despre cireșe, unul dintre cele mai bune fructe pe care poți să le aduci în dieta ta de slăbire.

 


Cireașa, fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism este bogat în vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, E, dar și în minerale precum fier, magneziu, potasiu, calciu și fosfor.

Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Ameliorează durerile articulare

Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism este sărac în calorii. Conform doc.ro, 100 de grame de cireșe au 50 de calorii, iar acestea sunt bogate în apă. Ultimele cercetări au demonstrat ca prezența unui volum ridicat de apă în organism crește nivelul de energie și ajută la stimularea activității metabolismului și totodată la arderea grăsimilor.


Datorită conținutului bogat de potasiu, cireșele ajută la eliminarea excesului de sodiu din organism și la diminuarea durerilor articulare.

Pe lângă beneficiile menționate anterior, fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism, cireșele întârzie apariția semnelor îmbătrânirii premature. Datorită conținutului bogat în betacaroten, cireșele  acționează ca un antioxidant foarte important pentru organism. 


CITEȘTE ȘI:

Planta numită „hrana regilor”, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și diabetul


Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita și previne răceala și gripa

Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Scade tensiunea arterială

Fructul care te ajută să slăbești, cu multe beneficii pentru organism. Pe lângă aportul mare potasiu, cireșele conțin quercetină, un compus organic care ajută la reglarea tensiunii arteriale și relaxează organismul.

Conform specialiștilor, cireșele au un indice glicemic redus. Datorită acestei proprietăți ele sunt un ajutor pentru persoanele care suferă de diabet.

Pentru persoanele care își doresc un păr mai bogat și o rezistență mai mare a firului de păr, conținutul ridicat de vitamina B și C ajută la acest lucru. Consumul regulat al cireșelor ajută la restabilirea sănătății părului și menținerea hidratată a scalpului.

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii

Stai pe telefon când ești la toaletă? O greșeală care te poate îmbolnăvi

abonare newsletter