Timp Liber

Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita și previne răceala și gripa

Ceaiul care te ajută să slăbești și elimină celulita. Este o băutură cu un gust aromat și este recomandat în tratarea mai multor afecțiuni.

Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita și previne răceala și gripa Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita și previne răceala și gripa

 

 


Ceaiul care te ajută să slăbești și elimină celulita este ceaiul de soc. Acest ceai este recomandat de specialiști datorită numeroselor proprietăți care ne ajută corpul să treacă mai ușor peste sezonul rece. 

 


În medicina tradițională, ceaiul de soc ori fructele uscate sunt folosite pentru a trata gripa, infecțiile, durerile de cap, durerile dentare, durerile din zona inimii, cât și pe post de laxativ și diuretic.

Florile de soc sunt adeseori fierte cu zahăr pentru a se obține un sirop dulce, ori sunt infuzate pentru a fi transformate într-un ceai cu numeroase beneficii. De asemenea, florile de soc pot fi consumate și proaspete în salate, scrie doc.ro.


Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita

Ceaiul care te ajută să slăbești și elimină celulita. Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietățile sale antilidermice. Acestea joacă un rol important în reducerea țesutului adipos din organism și stimularea procesului de ardere a grăsimilor. Totodată, compresele îmbibate în ceai de soc sunt folositoare pentru eliminarea celulitei.

Conform sfatulmedicului.ro, pentru persoanele care doresc un efect mai rapid, se recomandă asocierea cu tinctura de soc.


Pe lângă beneficiile menționate anterior, ceaiul de soc tratează și afecțiunile tractului urinar. Acesta stimulează funcționarea normală a rinichilor și elimină substanțele toxice din organism.

Ceaiul care te ajută să slăbești și elimină celulita este indicat și persoanelor care suferă de reumatism și gută, fiind un un bun antireumatic. Datorită efectului său diuretic, ceaiul de soc ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism și calmează durerile.


CITEȘTE ȘI:

Băutura care topește grăsimea de pe burtă. Luptă împotriva cancerului și scade riscul de infarct

Condimentul care te face să slăbești și previne bolile de inimă. Are proprietăți anti-cancer și tratează depresia

 

Ceaiul care te ajută să slăbești. Previne răceala și gripa

Ceaiul care te ajută să slăbești este un bun ajutor în sezonul rece. Consumul de ceai de soc poate să prevină simptomele de răceală și gripă, febra, tusea și durerile în gât.

În ciuda proprietăților benefice pe care le are asupra organismului, ceaiul de soc, ceaiul care te ajută să slăbești și previne răceala și gripa, nu este recomandat să fie consumat în cantități mari, deoarece poate provoca stări de greață, arsuri stomacale, deshidratare și tulburări gastrointestinale. 

 

CITEȘTE ȘI:

Ceaiul care te ajută să slăbești. Scade nivelul zahărului din sânge și tensiunea arterială

Băutura care scade tensiunea arterială în 45 de minute! Ajută la circulația sângelui și te scapă de grăsimi

Ultimele Stiri
abonare newsletter