Timp Liber

Alimentul care previne bolile de inimă, cu multe beneficii pentru organism. Te protejează de Alzheimer și te ajută să slăbești

Alimentul care previne bolile de inimă este un aliment cu multe beneficii pentru organism. Acest aliment luptă împotriva bolii Alzheimer și te ajută să slăbești.

Alimentul care previne bolile de inimă, cu multe beneficii pentru organism. Te protejează de Alzheimer și te ajută să slăbești Alimentul care previne bolile de inimă, cu multe beneficii pentru organism. Te protejează de Alzheimer și te ajută să slăbești

 

 


Alimentul care previne bolile de inimă, cu multe beneficii pentru organism este printre singurele alimente care poate fi clasat ca super aliment. Este vorba despre uleiul de nucă de cocos. Potrivit sfatulmedicului.ro, combinația sa de acizi grași poate avea efecte pozitive asupra organismului.

Alimentul care previne bolile de inimă, cu multe beneficii pentru organism. Te protejează de Alzheimer

Digestia acizilor grași din uleiul de cocos de către ficat conduce la producția de ketone. Conform unui studiu realizat în anul 2006, consumul regulat de ulei de cocos conduce la îmbunătățirea rapidă a funcției cognitive la pacienții cu forme ușoare ale bolii Alzheimer.


Uleiul de cocos este un aliment foarte bun pentru organismul nostru în lupta cu bolile de inimă. Acesta conține 50% acid lauric care ajută la prevenirea diverselor probleme cardiace. Uleiul de cocos reduce deteriorarea arterelor și previne ateroscleroza.

Uleiul de cocos, alimentul care previne bolile de inimă are proprietăți miraculoase pentru piele și păr. El ajută la creșterea rapidă și sănătoasă a părului, eliminarea mătreții și a diferitelor iritații alea scalpului, iar acest ulei favorizează îmbunătățirea aspectului pielii și o protejează de factorii nocivi din mediu.


 

CITEȘTE ȘI:


Greșeala care crește riscul pentru un infarct. Cum poți evita un infarct

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești


 

Alimentul care previne bolile de inimă. Te ajută să slăbești rapid și ușor

Uleiul de nucă de cocos, alimentul care previne bolile de inimă este un ajutor de încredere pentru persoanele care doresc să piardă cât mai multe kilograme într-un timp scurt. Acest aliment este bogat în acizi grași care ajută la pierderea din greutatea excesivă. 

Uleiul de cocos este benefic și pentru cavitatea bucală. Prin gargara cu ulei de cocos, se elimină bacteriile care cauzează carii și scade riscul apariției pardontozei și a sângerărilor gingivale.

 

CITEȘTE ȘI:

Planta care previne cancerul. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești

Ceaiul care te ajută să slăbești. Scade nivelul zahărului din sânge și tensiunea arterială

Ultimele Stiri
abonare newsletter