Timp Liber

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială este un fruct tropical, cu multe beneficii pentru organism. Îmbunătățește vederea și este recomandat pentru curele de slăbire.

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială. Îmbunătățește vederea și este recomandat pentru slăbire Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială. Îmbunătățește vederea și este recomandat pentru slăbire

 

 


Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială este ananasul, un fruct exotic care este originar din sudul Braziliei și Paraguay. 

Cele mai importante elemente nutritive din ananas sunt cantitatea ridicată de vitamina C, mangan și bromelină, o enzimă de o importanță vitală. 150 grame de ananas, furnizează 100% din aportul zilnic de vitamina C recomandat, scrie sfatulmedicului.ro


Ananasul, fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială, mai conține cupru, vitaminele B1, B6, acid folic, fibre alimentare și acid pantitenic.

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială

Fructul care previne hipertensiunea arterială.  Consumul de ananas este recomandat de către medici datorită beneficiilor sale medicale. Conform csid.ro, vitaminele A și C protejează celulele sănătoase de amenințarea radicalilor liberi, ce favorizează apariția cancerului.


Manganul din compoziția ananasului, fructul care previne cancerul, ajută la prevenirea osteoporozei. Este recomandat consumul ananasului în rândul femeilor care se află la postmenopauză.

Ananasul, fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială, ajută la curele de slăbire. Datorită bromelinei din compoziție, consumul regulat de ananas funcționează ca un laxativ. Acest fruct conține extrem de puține calorii și nu îngreunează digestia.


CITEȘTE ȘI:

Planta care previne cancerul. Îmbunătățește vederea și te ajută să slăbești


Planta care reduce senzația de greață. Te scapă de stres și ameliorează durerile de cap

Fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială. Îți îmbunătățește vederea

Conform ultimelor studii, consumul zilnic de ananas poate scădea semnificativ riscul apariției afecțiunilor la nivelul ochilor. 

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ananasul, fructul care previne cancerul și hipertensiunea arterială, reduce cantitatea de sare din organism. El conține numeroși antioxidanți care ajută la combaterea îmbătrânirii premature a pielii.

Ananasul este un remediu potrivit și pentru tratarea sinuzitei, a bolilor intestinale și a viermilor intestinali.

CITEȘTE ȘI:

Leguma care îmbunătățește vederea. Previne cancerul, tratează infecțiile și e recomandată pentru slăbire

Fructul cu 100 de beneficii pentru organism. Tratează răceala și luptă împotriva depresiei

Ultimele Stiri
abonare newsletter