Timp Liber

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și te ajută să slăbești

Planta care vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Această planta ne ajută să luptăm contra cancerului și datorită compoziției sale ajută la slăbit.

Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și te ajută să slăbești Planta ce vindecă inima, cu multe beneficii pentru organism. Previne cancerul și te ajută să slăbești

 

Deși este săracă în calorii, varza roșie conține o cantitate impresionantă de substanțe nutritive. Conform doc.ro, această plantă conține proteine, carbohidrați, fibre, vitamina C, vitamina K, vitamina B6, vitamina A, potasiu, tiamină, riboflavină. Este vorba despre varza roșie care oferă cantități mici de fier, calciu, magneziu, fosfor, cupru și zinc. 


Planta care vindecă inima și previne cancerul

Varza roșie reprezintă alimentul care previne bolile de inimă. Datorită conținutul său ridicat de antociani, varza roșie ajută la scăderea tensiunii arteriale. 

CITEȘTE ȘI:


Lapte toxic: adevărul despre consumul de lapte

Substanța toxică din alimente pe care trebuie să o eviți! Provoacă boli de inimă și îmbătrânire prematură


 

Acest tip de varză este bogată în vitaminele C și K1, magneziu și calciu care ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase.


Pe lângă cele menționate mai sus, varza roșie ajută la neutralizarea radicalilor liberi, responsabili pentru apariția cancerului. Potrivit medicilor, acest lucru este posibil datorită conținutului de sulforafan și antociani. 

Sulforafan și antociani sunt doi compuși cunoscuți pentru proprietățile lor de combatere a cancerului.


Varza roșie, un aliat de încredere împotriva cancerului

Varza roșie, planta care combate cancerul, joacă un rol important în menținerea sănătoasă a ochilor. La fel ca și morcovul, prin consumul de varză roșie, organismul primește 33% din necesarul zilnic de vitamina A (betacaroten, luteină și zeaxantina).  Betacarotenul este transformat în retinol, o formă de vitamina A, ce ajută celulele ochiului să detecteze lumina și să o transforme în impulsuri nervoase. 

Planta care vindecă bolile inimii și care te ajută să îți îmbunătățești vederea, este recunoscută pentru mai multe beneficii, precum protecția celulelor de efectele radicalilor liberi care determină apariția multor boli cronice, inclusiv anumite tipuri de cancer, ateroscleroza, tromboză, artrită, demență și boala Alzheimer.

 

CITEȘTE ȘI:

Cel mai TOXIC aliment, care grăbește îmbătrânirea. Îl consumăm zilnic

Când devine sfecla roșie toxică. Mare atenție la aceste semne

abonare newsletter