Ştiri din Transilvania

Pâinea care NU îngrașă. Slăbește fără să renunți la alimentul nelipsit de pe masa românilor

Pâinea care nu îngrașă. Multe persoane nu reușesc să țină dietă și să dea jos kilogramele în plus deoarece nu pot renunța la pâine. Trebuie însă să știi că există câteva tipuri de pâine care, contrar așteptărilor, nu îngrașă.

 

 


Pâinea care nu îngrașă. Iată câteva tipuri de pâine care pot fi consumate chiar și de persoanele care țin dietă și își doresc să slăbească. Pe lângă că ajută la menținerea siluetei, pâine poate fi și sănătoasă, cu un conținut semnificativ de vitamine.

 


Pâinea care nu îngrașă. Pâinea fără gluten

Un tip de pâine care nu îngrașă este cea fără gluten. Tot mai multe persoane care deși nu au intoleranță la gluten aleg să consume produse fără gluten deoarece acestea sunt mai sănătoase. Astfel, pâinea fără gluten poate fi atât o variantă sănătoasă, cât și o metodă de a pierde kilograme.

Pâinea din ovăz


Pâinea din ovăz este o sursă de carbohidrați buni și astfel poate fi introdusă cu încredere în dietă, fără riscul de a o compromite pe aceasta.

CITEȘTE ȘI:


Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Tratează bolile de inimă și curăță rinichii


Pâinea care nu îngrașă. Pâinea integrală de grâu

Această pâine nu conține multe calorii, este sănătoasă și nu are potențial de îngrășare. Cei care țin dietă pot consuma această pâine fără a-și face probleme cu privire la kilogramele în plus.

Pâinea de secară


Pâinea de secară conține mai puțin gluten și poate fi consumată chiar și în dietă. De asemenea, este bogată în fibre și minerale, fiind deci, și o variantă de a slăbi sănătos.

Persoanele care doresc să slăbească ori să își mențină greutatea sunt sfătuite să evite consumul de pâine albă, aceasta fiind cunoscută pentru faptul că îngrașă.

CITEȘTE ȘI:

Fructul care îngrașă cel mai mult. Mulți oameni fac greșeala de a-l introduce în dietă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter