Există o mulțime de condimente sănătoase pe care ar trebui să le folosiți în bucătărie, dar prima noastră alegere pentru o tensiune arterială sănătoasă este cel despre care veți afla din acest articol.
Reprezentanții Grădinii Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca au reușit să cultive planta ale cărei stigmate sunt folosite pentru a obține cel mai scump condiment din lume și anume șofranul.
Un condiment pe care-l folosim în bucătărie, ca să dăm un gust aparte mâncării, are beneficii multiple pentru sănătate, inclusiv prevenirea bolilor precum cancerul sau diabetul.
Condimentul care elimină pietrele de la rinichi. Acest condiment este nelipsit din bucătăria românească fiind folosit la diferite preparate culinare precum tocănițe, ciorbe sau salate. Vezi mai jos ce fel de beneficii aduce organismului nostru.
Condimentul care te scapă de răceală și gripă. În sezonul în care gripa și răceala „își fac de cap” avem la îndemână o serie de remedii naturiste care să ne ajute să trecem mai ușor peste această perioadă.