Timp Liber

Cel mai mare club de fitness din țară se deschide la Grand Hotel Italia din Cluj

Cel mai mare club de fitness din țară, cu concept integrat de wellbeing (stare de bine), se deschide la Cluj la Grand Hotel Italia.

Cel mai mare club de fitness din țară, cu concept integrat de wellbeing (stare de bine), se deschide la Cluj la Grand Hotel Italia Cel mai mare club de fitness din țară, cu concept integrat de wellbeing (stare de bine), se deschide la Cluj la Grand Hotel Italia

 

 


WELLFiT Club este condus de Loredana Chiș, CEO Wellfit, recent câștigător „Best SPA Manager of the year, 2023 România” la conferința anuală de spa, organizată la Cluj. Loredana are peste 13 ani de experiență și specializare în industria spa, wellness & fitness.

 


Loredana Chiș a lucrat la SunGarden Resort din Baciu. 

Locatia se afla la subsolul hotelului, pe 2 nivele având următoarele elemente:


  • pista de alergare din interior este creată la standarde olimpice și are o lungime de 104 m (culoarul scurt); 109 m (culoarul lung) 
  • cele 10 module funcționale poziționează Wellfit printre cele mai complexe Cluburi de Fitness hybrid din Europa 
  • hub de wellbeing pentru toată familia (păinți și copii)
  • accent pe dezvoltare și educație, prin analize (și consultanță profesională) și workshop-uri
  • servicii și programări la nutriționist specializat

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primăria va prelua grădinița din mini-cartierul construit în Bună Ziua de proprietarii Grand Hotel Italia

VIDEO Ciprian Marica și fina politicianului Rareș Bogdan, prinși în flagrant „delicios” de soțul încornorat. Ofsaid extramarital la Grand Hotel Italia!

EXCLUSIV. Banchet care se putea termina tragic. Un tânăr băut a intrat cu mașina pe terasa Grand Hotel Italia. Reacția prietenilor, după ce un angajat a chemat poliția: "Ești o proastă! Îi cunosc pe patroni. Banii nu sunt o problemă"

abonare newsletter