Timp Liber

Zilele Clujului, ca la EC sau UNTOLD! Peste 300.000 clujeni și vizitatori, în cele patru zile de sărbătoare

Peste 300.000 de clujeni și vizitatori au participat la sărbătoarea orașului în cele 4 zile de activități - Zilele Clujului 2023.

Ziua 2 - Zilele Clujului 2023 / Foto: organizatori Ziua 2 - Zilele Clujului 2023 / Foto: organizatori

 

 


Cea de-a XI-a ediție a Zilelor Clujului a creat legături strânse între membrii comunității clujene. Cele peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș au adus laolaltă peste 300.000 de oameni în cele 4 zile de festival.

„Festivalul de suflet al clujenilor este unic prin modul în care angrenează întreaga comunitate în variatele activități propuse, iar orașul este plin de zâmbete, emoții și un optimism contagios. De la spectacolul impresionant cu drone și proiecții video până la concerte susținute de Andra, Carla's Dreams și Compact sau de la activitățile din Parcul Central până la cele din bazele sportive, fiecare a avut câte ceva de făcut la Zilele Clujului.


Deși a plouat, parcă parada Zilelor Clujului a fost mai colorată ca niciodată, iar energia comunității s-a revărsat din nou pe străzile orașului. Ne revedem la anul, cu o ediție mai colorată, mai creativă, mai diversă și mai dinamică, o sărbătoare care reflectă comunitatea căreia îi este adresată! Ne-am întâlnit în mai multe locuri! Ne-am relaxat în mai multe zile! Ne-am distrat în mai multe feluri!”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

Videomapping Zilele Clujului / Foto: Primăria Cluj-Napoca

Participanții au ieșit în număr mare la Zilele Clujului. Cifra nu este departe de numărul înregistrat anul trecut la UNTOLD și chiar a depășit numărul particiapanților la festivalul de la Bonțida. Peste 360.000 de mii de participanți au trecut pragul tărâmului magic în cele patru zile de UNTOLD 2022, iar la Electric Castle au fost peste 272.000 de participanți, la ediția de anul trecut.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UNTOLD caută designeri talentați pentru zona de fashion din festival. Înscrie-te în Designers’ Nest!

Imagini impresionante la Zilele Clujului. Piața Unirii așa cum nu ai mai văzut-o! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter