Timp Liber

Imagini impresionante la Zilele Clujului. Piața Unirii așa cum nu ai mai văzut-o! FOTO

Spectacolul de drone și proiecții video, dar și concertele din Piața Unirii, de vineri seară, au strâns în centrul Clujului mii de oameni.

Spectacol cu drone de Zilele Clujului. Foto monitorulcj.ro Spectacol cu drone de Zilele Clujului. Foto monitorulcj.ro

 

„În seara asta am arătat împreună că ne place să „punem inima, iar mai apoi umărul”. Lăsăm pozele să spună ce am trăit în Piața Unirii! La mulți ani, Cluj-Napoca! 


Timp de 4 zile, comunitatea clujeană sărbătorește cu peste 100 de activități în 40 de locuri din oraș. 

Foto Facebook ZIlele Clujului

Zilele Clujului au început joi, 18 mai, cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe inegalabilul Florin Piersic și ulterior pe actorii Teatrului Național în spectacolul concert scris de Ada Milea după „O scrisoare pierdută” de I.L Caragiale. 


„După deschiderea emoționantă a festivalului de suflet al clujenilor, petrecută în compania inegalabilului Florin Piersic și cu hohote de râs datorate actorilor Teatrului Național din Cluj-Napoca și în prezența unui public record pentru seara de teatru, Zilele Clujului a continuat în forță și vineri!”, transmite Primăria Cluj-Napoca.

Vineri, în centrul orașului au concertat Compact, Andra și Carla’s Dreams. 


La 21:45, în Piața Unirii a avut loc un spectacol de drone și videomapping. 

În Parcul Central vă așteaptă zona de mâncare și de vin, alături de zeci de activități pentru întreaga familie, în Piața Muzeului vor avea loc concerte, strada Potaissa găzduiește din nou evenimente de înscenare istorică iar festivalul multiculturalității are loc în mai multe locații din oraș.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Public record în prima zi de la Zilele Clujului - seară de teatru cu mii de clujeni care s-au bucurat de momentul special cu Florin Piersic și de piesa de teatru „O scrisoare pierdută” în concert de Ada Milea (P)

Spectacol cu drone, la Zilele Clujului. Boc: „Vor fi lucruri unice pe care nu le-a văzut Clujul, poate nici România”

Restricții de circulație în centrul orașului, de Zilele Clujului! Ce străzi vor fi închise în weekend?

Ultimele Stiri
abonare newsletter