Timp Liber

Floreștenii, chemați la mișcare! „Moving Florești” revine cu a treia ediție. Vezi programul complet

Bogdan Pivariu a anunțat că în perioada 12-14 mai va fi organizată a treia ediție a „Moving Florești”, un festival dedicat iubitorilor de sport.

„Moving Florești”, ediția 2022 / Foto: captură ecran - YouTube / arhivă monitorulcj.ro „Moving Florești”, ediția 2022 / Foto: captură ecran - YouTube / arhivă monitorulcj.ro

 

 


Sportul este o activitate importantă pentru persoanele de toate vârstele. Este bine cunoscut faptul că, pe lângă beneficiile fizice, și cele psihice reprezintă un mare plus al desfășurării activităților fizice, de orice tip.

 


Evenimentul oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru adulți, dar și pentru copii, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și pentru a petrece timp de calitate în familie, în aer liber.

Astfel, primarul Bogdan Pivariu îi invită pe toți floreștenii să facă mișcare și anunță programul pentru festivalul „Moving Florești”:


Program „Moving Florești” / Foto: Bogdan Pivariu - Facebook 

„Moving Florești ajunge anul acesta la a 3-a ediție. În perioada 12-14 mai va avea loc o nouă ediție a evenimentului dedicat sportului floreștean. Moving Florești are ca și scop evidențierea sporturilor practicate în Florești, intermedierea relației dintre cluburile sportive din Florești și tinerii sau adulții care vor să își dedice o parte din timp sportului. În atașament veți găsi programul complet al evenimentului. Ne vedem la Moving Florești!”, a transmis Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

Evenimentele sportive se vor desfășura la Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Teren Luna de Sus, Parcul Poligon sau Baza Unirea Florești. La festival vor fi organizate sporturi de echipă precum fotbal, handbal, baschet sau volei, dar și competiții individuale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Viitorul parc multifuncțional din Florești, tot mai aproape de realizare. „Suntem pe ultima sută de metri pentru atribuirea contractului”

Proiectul școlii gimnaziale din Florești, aprobat în Consiliul local. Bogdan Pivariu: „În cel mai scurt timp voi semna autorizația de construire pentru o nouă școală”

Ultimele Stiri
abonare newsletter