Actualitate

VIDEO. Cum a fost la Moving Florești? Peste 1.500 de elevi și sportivi au făcut mișcare în aer liber

A doua ediție a evenimentului Moving Florești a avut loc în weekend. Peste 1.500 de iubitori ai sportului au făcut mișcare și s-au bucurat de vremea frumoasă.

VIDEO. Cum a fost la Moving Florești? Foto: Captură ecran

 

 


Moving Florești, eveniment dedicat iubitorilor de sport din comună, a ajuns la ediția a 2-a pe 14 și 15 mai. 

 


Peste 1.500 elevi și sportivi au participat la această ediție.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Sportul este o activitate importantă pentru persoanele de toate vârstele! Este bine cunoscut faptul că, pe lângă beneficiile fizice, și cele psihice reprezintă un mare plus al desfășurării activităților fizice, de orice tip. Evenimentul oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru tine și pentru copilul tău, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și, de ce nu, pentru a vă petrece timp de calitate, împreună, în aer liber. Mai mult, pentru că locuim în Florești, facem sport în Florești!”, a transmis Bogdan Pivariu.


Evenimentele sportive s-au desfășurat la Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Teren Luna de Sus sau Baza Unirea Florești.  La evenimentul din 2022 au fost organizate sporturi de echipă precum fotbal, baschet sau volei, dar și competiții individuale. 

„Florești este localitatea unde locuim, dar și locul unde putem să desfășurăm activități sportive, de la mic, la mare. Poți opta pentru sporturi de echipă sau sporturi individuale. Avem baze sportive de top ce oferă posibilitatea de a face mișcare, de la nivel recreativ, până la sport de performanță, alături de antrenori și instructori cu un înalt nivel de pregatire, în diverse arii ale sportului”, a mai adăugat edilul.

CITEȘTE ȘI:

Serviciu de colectare a deșeurilor electrice, lansat de Ziua Mondială a Mediului la Florești

abonare newsletter