Timp Liber

Clujeni, pregătiți-vă să petrecem împreună… „O noapte furtunoasă”

La final de lună, Compania de Teatru Concordia se pregătește de călătorie!

La final de lună, Compania de Teatru Concordia se pregătește de călătorie/ Foto: Compania de Teatru Concordia La final de lună, Compania de Teatru Concordia se pregătește de călătorie/ Foto: Compania de Teatru Concordia

 

 


Pe 29 aprilie, de la ora 20:00, întreaga gașcă O noapte furtunoasă vine la cinema „Florin Piersic” Cluj Napoca, unde vrea să aducă veselia și voia bună chiar și în „Inima Transilvaniei”.

 


Versiunea pusă în scenă de Compania de Teatru Concordia a binecunoscutei piese scrisă de Caragiale, „O noapte furtunoasă”, unește pe scenă adevărați profesionaliști, artiști desăvârșiți, ce au ca punct comun pasiunea pentru teatru. 

Sub îndrumarea magicului regizor Alexandru Nagy, comedia, demistificată și interpretată într-o cheie modernă, la granița dintre teatru și film dar păstrând intact textul lui Nenea Iancu, ne permite să intrăm adânc în ițele amoroase încâlcite din spatele poveștii pe care o știm cu toții. Dar cât de bine o știm?


Așadar, clujeni, pe 29 aprilie îi puteți savura într-o comedie pentru absolut toate vârstele, pe Aurelian Temișan, Ovidiu Cuncea, Adrian Nartea, Monica Odagiu, Radu Ștefan Bănică, Cosmin Vîjeu și Monica Davidescu. 

Cât de sigur Jupân Dumitrache este orbit de gelozie. Ce legături mai există între Nenea Nae și Veta? Răspunsurile le veți descoperi numai abandonându-vă complet în această propunere, petrecând cu noi câteva zeci de minute într-adevăr furtunoase. Hai să descoperiți și voi dacă totul se termină sau nu… cu bine. 


Și mai ales, hai să descoperiți fiecare actor ce rol joacă și, la final, de comedie, după ce am râs zdravăn împreună, să ne întâlnim la o sesiune de fotografii. 

Vă așteptăm cu drag pe fiecare în parte! 


Link-uri pentru achiziționarea biletelor:

Biletele poți fi achiziționate de pe Eventbook și Ticketstore.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

27 martie, Ziua Mondială a Teatrului. Spectacole, ateliere și întâlniri cu actorii, la Teatrul Național Cluj-Napoca

Regizorul Gábor Tompa, directorul Teatrului Maghiar din Cluj, va fi premiat de statul francez cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler

abonare newsletter